Læs dagbog

jeg er åbenbart et ond menneske

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 19. august 2018 22:26

men synes nu ikke jeg har gjort noget forkert, bad bare en person om at opføre sig ordentligt ikke svine mig til , men det ku personen ikke finde ud af og nok er nok, så må jeg bare være ond og I må gerne tro mere på den person end mig, det går nu nok...

men kan nu godt se jeg må have gjort noget meget slemt siden der aldrig nogen der kommentaere mere i mine dagbøger,der været 1, jeg gør lidt i nogens bestemte, men pyt.. måske jeg vokset fra depnet.. hvem ved...

I dag har jeg trænet for 3 gang i denne uge, men er os helt smadret.
imens jeg trænende havde jeg "fri fra hverdagen#...
men kan jo ikke træne så hårdt hverdag det går ikke...

i morgen skal jeg snakke med min bostøtte, ved ikke helt hvad endnu...

men psykisk går det stadig skidt kæmper for holde mig oppe så godt jeg kan men det er mega svært....

Kommentarer fra andre brugere

Kommer nok ud på dybt vand her. Men du er jo ikke et ondt menneske. Fordi folk ikke kommentere på din dagbog. Depnet er jo også et begrænset forum ift f.ekd fb osv. Depnet er jo målrettet depression og bipolar.
Så det med at vokse fra dep. Er måske et godt tegn.
Jeg vil mene at en dagbog. Er personligt.
At man. Jeg selv i hvett fald. Skriver db for mig selv. For ligesom at ramme dagen. Et frirum for den enkelte.
At gøre det offentligt. Er jo så op til den enkelte.

Så siger den til den anden. Ja men det er skrækkelig og pedet han skriver. Eller hun skriver sådan og sådan.
Måske et øjeblikd indfald eller impuls.
Men det jo en dagbog for den enkelte. I gammeldage havde med det i papirform og folk kunne jo skrive hvad de ville.

I dag er det hele så online. Og skal måles og vejes.
Efter nogle normer osv. Ingen kan leve op til.
Uanset hvad det er . Om det på depnet eller hvor som helst. Er der nogle der krænkes. Der er utroligt mange der er krænkelse parate på internettet.

Og så kan man blive krænket selv. Over at de andre bliver krænket. Men på nettet skal man nok tage det lidt med et gran salt og smil. Og depnet er jo et meget lille forum.
Noget i den stil. God aften

Skrevet af Frederik40, 19. august 2018 23:26

Nej Line, du er ikke et ondt menneske, i hvert fald ikke ud fra det du har skrevet til mig.
Som jeg ser det er vi blot ofre for den tankegang, jeg ser overalt på nettet: 1 ud af 10 hjælper og skriver venlige kommentarer, resten ignorerer eller "troller" og skriver chikanerende kommentarer. Jeg ved ikke hvorfor verden er blevet sådan, måske er det fordi vi skal være så civiliserede og følge de etiske regler der trods alt er i det offentlige rum, og så på nettet kan folk skabe sig ligeså åndssvagt som de vil for der er grænserne mere frie og folks normale filtre forsvinder.

DepNet taber terræn til andre medier. Det er ikke nogens skyld. Slet ikke din. Håber du bliver her endnu, jeg følger i hvert fald dine indlæg.

Skrevet af Anonym, 20. august 2018 00:23

Line, du higer IKKE efter bekræftelse. Det er normalt at tænke som du gør.
Ignorer dem der ikke vil dig det godt, det gør jeg.

Skrevet af Anonym, 20. august 2018 00:34

Hej med dig.
Læste din dagbog og ville bare sende dig et knus har selv haft det rigtig skidt og haft stor glæde af at skrive her og få kommentar fra andre. Jeg er nok nogen gange meget I tvivl om hvad jeg skal skrive og om folk gider kommentarene fra mig..Men burde nok bare skrive.
Knus

Skrevet af Rabina, 20. august 2018 15:09

Hey Søde Linenuz:)

Du har bestemt ikke gjort mig noget, jeg sørger og kæmper med træthed, tåre og forsøger at være til mere hjælp med det store hus og mine forældre. Så du skal ikke høre noget dårligt herfra!:))) Jeg er dog ked af, du har det så skidt, men mega flot at du får trænet, det kan osse hjælpe en med de tanker, som styre og jeg er ked af jeg kun har kunne skrive et et par stk. for mit hoved er bare ikke som før, men jeg er begyndt på frihånd´s tegning på stort papir. Det tager mine følelser og gir en form for kontrol. jeg har ikke læst de komment, du har fået, men hvis du finder dem for meget og sårende, skal du bare slette dem ik?:) jeg holder af dig som altid:) vi kæmper videre, to skridt frem og et tilbage, du er et godt menneske, med følelser unde på tøjet, det at være følsom kan noglegange være svært at leve med. Stort varmt knussssss kære ven:) Juze.

Skrevet af juce, 20. august 2018 21:43

Vil gerne undskylde ,men du siger os hårde ord til mig så håber du undskylder så tænk lige over det hilsen kir

Skrevet af Anonym, 21. august 2018 02:15