Læs dagbog

Tanker til planer

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 20. februar 2019 12:00

Jeg er begyndt at selvmorsdstanker er gået til planer , det skræmmer mig lidt , skal snakke med bostøtten her snart håber jeg for fortalt det. Synes det svært st sige højt

Kommentarer fra andre brugere

Så stærkt bare at skrive det. Det er også en form for at sige det højt. Det er så vigtigt.
Jeg håber for dig, at du sørger for at få sagt det til nogen. At du får tankerne ud og talt det igennem og bearbejdet det.
God bedring, ven.

Skrevet af Maria1992, 20. februar 2019 12:50

Hey Linenuz tak for hilsen, det er sgu ikke nemt med de tanker og handlinger! Jeg er enig med (Maria) at det er så vigtigt at snakke og skrive om, for ellers handler man på dem, og kan ende et sted hvor alting kan gå galt, og jeg ved jo du er elsket, så det er godt du skriver det her:) Men det er nok en del af vores natur, at vi er følsomme, og at det kan føles som om vi ikke passer ind i denne verden, netop fordi vi er uden filter og tager alting ind, så er det vi skal søge imod lyset, alle former og farver, at nogle tager din smerte for en stund, for du er ved at drukne, og jeg havde selv for 2 dage siden stærke selvmord´s truget, det betød pn og børnefilm. Jeg håber du holder fast i at det er tanker, og at tanker kommer og går, at vi kan navigere uden om isbjerget, men vi skal lige lære de første tegn, inde vi finder en løsning ik? Det er ok ikke at være ok, og jeg tror på diiig når du ikke selv gør:)

Sender dig en fiktiv æske fyldt med glade minder og en kop kakao + en stak film uden ondskab:) Stort knusss min ven:)
Juze.

Skrevet af juce, 20. februar 2019 20:55