Læs dagbog

jeg er ikke så dum, som jeg måske for skrevet herinde

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 23. april 2018 13:32

jeg vil lige slå en stor streg under noget... jeg er ikke svag fordi jeg pensonist.... jeg ved at der nogen ting jeg ikke kan p.t, men det gør mig ikke svag...

og kan rigtig meget som er godt og er faktisk meget stabil, møder til tiden, melder næsten aldrig afbud til noget...

lytter til andre, spør ind til dem... i IRL.

så bliver lidt ked når nogen mener jeg er svag for det er jeg ihverfald ikke...

og er nok ikke blevet pædagog for ingenting...

og dem som ikke kender mig , ja de opfatter mig nok som svag...

p.s... tager gerne en snak med dem der føler de vil det...

men finder mig ikke i alt mere, og laver mig ikke om fordi nogen synes jeg skal...

Kommentarer fra andre brugere

Pyt med hvad andre mener.

Nogle mennesker har et behov for at belære andre eller få dem til at fremstå svage. Sikkert fordi den slags mennesker har behov for at føle sig bedre end andre. Det skal man vist bare lade gå ind af det ene øre og ud af det andet. Samme slags mennesker deler sjældent deres tanker men nøjes med at kommentere på andres.

Og svag? Det er vi vist allesammen i ny og næ. Det er der skam ikke noget i vejen med i min optik. Det farlige er ikke at anerkende man har svage sider, svage perioder eller lignende. Herregud, alle mennesker har sgu problemer.

Skrevet af Anonym, 23. april 2018 16:32

Har aldrig opfattet dig som svag...
Synes faktisk at det kræver styrke at være udfordret psykisk...

Selv magter jeg ikke at arbejde.
Det gør du!
Respekt for det.

Dum???
Nej.

Lave dig selv om?
Ingen grund til det.
Næh, vi kan kun være os selv.
Vi kan tage en anden maske på, men det er ikke at lave noget om...


Kh. Bip.

Skrevet af Bipolarix, 23. april 2018 17:00

Op i pæretræet med det sure opstød fra andre. Det er og skal ikke være dit problem. jeg synes at du gør det rigtigt godt og jeg opfatter dig ikke som svag. Jeg tror sagtens at man af forskellige grunde kan have brug for førtidspension uden at det er svagt. I din sidste dagbog skrev du noget om at du kedede dig. vil det hjælpe at få mere på eller og mere struktur på? Eller ved du selv hvad der vil kunne hjælpe på det? Jeg ved ikke lige hvad du interesserer dig for. Jeg håber at du med tiden finder noget der giver dig noget. jeg kan huske at du har holdt nogle foredrag. Det var i hvert fald flot og har helt sikkert betydet noget for andre også. Gode ønsker herfra.

Skrevet af Anonym, 23. april 2018 19:14

...noget andet er. Hvorfor er det overhovedet dårligt at være svag? Det er da sådant set ok. men dog ikke altid så behageligt.

Skrevet af Anonym, 23. april 2018 19:15

Ja hvornår er man stærk og hvornår er man svag, hvis nogle er af den opfattelse at fx "svaghed" er pinlig/skamfuld/forkert må det jo bero på en tolkning om at man selv har medbestemmelse på hvordan man er - ellers giver det jo ikke rigtig mening at hakke....
Ofte mener "stærke" mennesker at de selv har valgt.
Derudover er der dem der ikke kan klare at føle sig svage og som derfor hakker på andre for selv at føle sig bedre.

I virkeligheden tror jeg slet ikke man kan tale om stærk og svag.
Såkaldt stærke personer, har tit et solidt bagland, er ikke blevet udsat for FOR store belastninger igennem livet, ofte har de også et godt forhold til deres familie, og mange ressourcer at trække på.

Såkaldt "svage" har ofte lidt nogle knæk der slog lidt hårdere end "hvad der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere", og derudover er de ofte bredt favnende, ment på den måde at de har antenner i mange retninger, det vil jeg personligt mene er en stor menneskelig ressouce - i forhold til fx. kun lige at se udover egen næsetip og ignorere alt andet.
Men det er også ofte det der giver overbelastninger i systemet, at man hele tiden tager alt muligt ind, det er et kæmpe arbejde - og meget overset.

Så stærk eller svag.... det er begreber med mange forskellige sandheder, vil jeg helt personligt mene.

Skrevet af Skovtrolden, 23. april 2018 19:37

Stryg lige det med arbejde.
Vi er jo begge pensionister...
Resten mener jeg.


Skovtrolden...

Fremragende indlæg.
Respekt.

Skrevet af Bipolarix, 23. april 2018 20:06

Sødeste linenuz;) det var en stor ære at du kom til mig:) fordi du ikke blev behandlet som et "mennesker" men mere som en spedalsk!!! Jeg vil som de andre, der har skrevet osse siger, at der er meget mere bag dine ord, det liv uden for, at du kæmper så flot og at du har holdt fordrag! hvilket jeg aldrig i mit liv ville kunne, så stor respekt herfra og forever:))) Svaghed nej, det er mere det at nogle oven i sig sygdom, ha en følsom intelligens og uanset hvad den person skriver ville jeg ikke læse det, men slette det med det samme, det skal ikke ødelægge dit liv, din hverdag. Jeg håber du kan finde noget, så du ikke keder dig, det kan være et kursus eller andet? men for nu syntes jeg du klarede det ski... godt! at du forsvarede dig selv, at du ved du er et godt og varmt menneske som jeg er glad for at kende:)))

Taaak for diii:)

Juze.

Skrevet af juce, 23. april 2018 20:13


Kære november2, nogle af de dagbøger du skrev for 4-5 år siden satte mange tanker i gang hos mig, og har flyttet mig. I min bevidsthed er du guld værd.

Skrevet af Hasselmus, 23. april 2018 23:25