Læs dagbog

føler mig til besvær alle steder

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 24. juni 2021 11:11

prøver lige som andre

Kommentarer fra andre brugere

Jeg blev afvist i psyk, men de har så sendt mig videre til noget andet i psyk, men tør ikke tro på at de så vil hjælpe mig.

jeg snakkede så med nogen som kender mig og de fatter ikke at jeg er ked af det
de siger jeg skal tænke positivt og lave gode ting så jeg ikke hænger fast.
men det er ikke så nemt.

endte os med selvskade tirsdag--- igen er der ingen der fatter hvorfor jeg gør det eller spør ind, de kloge de siger så længe det kun er overfladisk så det ok jeg gør det, og det kan jeg slet ikke forstå at de siger det.

føler faktisk mig kun til besvær og at de er trætte af mig, så tror slet ikke jeg deler så meget med dem mere.
så kan jeg gå med det selv.

ved slet ikke hvad jeg skal gøre, har mistet troen på et bedre liv.

Skrevet af november2, 24. juni 2021 11:16

Hej november...

Der er nogle mennesker, der simpelthen lever og ånder for at hjaelpe og goere noget for andre. Måske er det en stor del af meningen med DERES liv.

Mulighederne for at få det godt er - heldigvis - rigtig mange.

Det ku du måske også proeve. Det med at hjaelpe andre og at det vil give dig noget. Det behoever ikke at vaere sådan kaempe opgaver. Måske på et internat med katte og hunde..

Jeg taenker at det er vigtigt, når man har det skidt - at man proever ikke at goere sig FOR afhaengig af andre. Nu må du ikke misforstå... Jeg misforstod det selv foerste gang nogen sagde det til mig.
Men det kan blive meget svaert hvis man kun kan få det bedre i kraft af andre og at andre hjaelper os.. I sidste ende har vi jo kun os selv og det er et livsvilkår.. Der kan vaere en stor tilfredsstillelse ved at kunne sige: Nå, det ordner jeg sgu lige selv eller det kan jeg sagtens finde ud af - en foelelse af selvstaendighed og uafhaengighed som også giver en et selvtillidsboost.

Jeg ved godt at vi er afhaengige af hinanden og kan forsoege at hjaelpe og rådgive, men det er også kun det vi kan som mennesker - mere kan man sådan set ikke goere for andre. Vi kan allerbedst hjaelpe os selv :) For vi ved jo bedst hvad vi har brug for.

Gi' ikke op - forsoeg videre og videre og staedighed og staedighed - og gi dig selv lov til at dejse om af traethed, når du bliver traet..

De bedste hilsner i din retning, november..

Jeg tror ikke at andre af traette af dig, men det kan man nemt - desvaerre - komme til at tro hvis man er traet af sig selv: Åh, jeg er så traels - (og så alt muligt) - de andre må også synes at jeg er traels...

Skrevet af ette, 24. juni 2021 13:16