Læs dagbog

alt muligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 27. februar 2021 21:58

ja jeg er næsten kommet på plads mangler lidt lamper og noget på væggene men resten er kommet på plads, fik internet og tv igår.

men psykisk går det ikke så godt, og nu skal jeg have en afløser bostøtte de næste 2 mdr , men godt jeg har C, for kan mærke jeg har brug for snakke med nogen om hvordan jeg har det og helst en der kender mig.

jeg er glad for min nye lejlighed, der kun 1 lyd jeg lige skal vænne mig til.. handlevognen. bor på 2 sal af brugsen, så dem kan jeg høre lidt, men det ikke så højt.
ellers er der rimeligt roligt, der bor os flest ældre her og ja de larmer ikke.
mit gulv knirker nogen steder lidt meget så når jeg er oppe om natten ja så prøver jeg ikke træde for meget der hvor det værst.

tror os lidt jeg trist fordi min mor hun stresser mig en del, fordi der hele tiden noget jeg skal forholde mig til . har forsøgt at sige fra men hun glemmer at jeg ligesom er 40 år og har prøvet at flytte før...
det irretere mig hun behandler mig lidt som et barn. men det kan jeg ikke ændre på hende, er os blevet sur en gang men det glemmer hun os igen, armen altså det ikke nemt.
hun er sød til hjælpe, men det andet det så træls.

ville egentlig godt holde en lille indflytterfest men tænker går nok ikke pga af corona.

ej jeg er så sur på mig selv jeg vejer 124 kg nu, var ellers kommet ned på 117 kg , men jeg er sukkernackoman plus ja jeg spiser bare for meget, suk