Læs dagbog

mindre brug af de sociale medier+ dykker hurtig kl14.17

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 29. juli 2019 06:26

og jeg begynder med facebook, jeg har lige slettet appen på min telefon, vil se om det kan hjælpe er alt for meget på facebook, og går jo mest ind på grupperne for se hvem der har det dårligt det jo ikke så meget de positive ting der lokker.

også vil jeg se om jeg kan lave dagefri fra computeren hvor jeg ikke må gå på en hel dag...
er al forafhæning.

vågnede allerede 4.30 så kun fået 5 timer usamhængende søvn, såen var det os inden varmen kom, tror os det med til at påvirke humøret.
er steget i medicin så ikke mere af det.

jeg var lidt heldig skrev en besked til C igår og ønskede hende en god ferie, så skrev hun at hun ville tage ind og lave regnskab så hvis jeg havde tid ku jeg kikke fobi og give en hånd med, så det skal jeg her kl 9.
skæbnen er med mig nogengange.

og en anden god ting der en sød ung kvinde på mit værested der vil begynde at bruge det om onsdagen, som jeg snakker godt med ... og her i næste uge skal vi med værestedet en tur til tyskland, dog skal jeg mest med for hyggen skyld jeg skal ikke købe så meget.

i morgen skal jeg for 4 gang lave mad på værestedet, så i eftermiddag vil jeg tage derud og kikke i opskfriten så jeg forberedt på det.

foden går det skidt med så stopper til træning det jeg ked af men såen er det.

14.17
er på mit værested og er dykket helt vildt har det så skidt men der er ingen at snakke med den mandlige der på arbejde kan jeg ikk snakke med og en studerende suk ved ikke hvad jeg skal gøre.