Læs dagbog

år der gik

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 31. december 2017 10:49

lige om lidt er år 2017 slut også det tid til at kigge tilbage på det gamle år..

er ikke så god til at huske tilbage, kan ikke helt huske hvad der skete først på året, men mere efter sommerferien.

men der en ting som der har gået mig lidt på det er at der er til tider mange studerende på værestedet, og ja der osse nogen af dem jeg holder meget af, men ja efter 4- 6 mdr skal de videre med deres liv... det kan være lidt hårdt... I år har der været 2 som jeg savner... men det må jeg lære at såen er livet , de skal videre i deres liv...

frelsens hær ved E og C, der kommer jeg ikke så meget pga af C har nedlagt gåholdet, så dumper ind indimellem, dog jeg været der en del i november og december. men er glad for stedet, må få brugt det noget mere i det nye år.

men året har osse budt på jeg skal begynde i MBT og i efteråret har jeg været i intro gruppe i 10 uger, det var rigtigt godt, men osse lidt hårdt.

mine veninder har jeg ses med og det osse gået op og ned for dem, tænker meget på dem...

min kæreste ja det går osse fint nok synes jeg.

også fik jeg en god julegave, skal flytte i det nye år , så det glæder jeg mig meget til...

så nu kan det nye år bare komme an de første 3 mdr er der rigeligt at tage sig til..

GODT NYTÅR alle på depnet...

Kommentarer fra andre brugere

Du kære Line.

Jeg håber det hele bliver godt for dig i det nye år. Livet går op og ned, det kan ingen af os styre, men vi kan styre hvordan vi tager det. :)

Pas rigtig meget på dig selv. Rigtig godt nytår til dig og dine :)
Knus fra Tvivl.

Skrevet af Tvivleren, 31. december 2017 11:47

Hey linenuz, taaak for din søde hilsen og ja du har ret jeg har en god familie, jeg er elsket og det er så vigtigt, som du og din kæreste;) Godt med din behandling, og ja mennesker forsvinder, det kan være svært at håndtere men som du skriver sådan er livet jo...men så møde man nogle andre, der gir en et smil og et knus:) Godt at høre du skal flytte. og er glad for det:) Vi lucky og jeg skal bare være her i min stue, hader fyrværkerig alt det bommelum men godt nytår til dig og din familie knusssssssssss :)

Juze.

Skrevet af juce, 31. december 2017 14:04