Læs dagbog

Jeg er ikke den luft værd jeg indånder

En side i dagbogen "Fortabt"
Skrevet af skidt 12. juli 2018 06:20

Overvejer at oprette en profil på scor.dk. Igen. Sidst brugte jeg den til klynk og til at udstille mig selv som den taber jeg er. Jeg gav 150 kroner om måneden, vel vidende at jeg var uønsket blandt de andre profiler. De skrev kraftige insinuerende hints, om at den type adfærd ikke hørte hjemme på et dating site. At /jeg/ ikke hørte hjemme på et dating site.
Jeg kan da også godt se pointen, og at det i virkeligheden var at misbruge og gøre nar af deres koncept.

Min bostøtte kommer i dag. Jeg er holdt op med at tage min medicin. Igen. Har mistet interessen for mig selv. Livet er så djævelsk ligegyldigt. Hun siger jeg har skyklapper på. Jeg siger hun er blind. Verden er ikke til for at vi skal glædes over den. Den er en prøve. Hvem kan tryne hinanden mest.

Jeg så fluernes herre i går. Fra 1990. Det var en fra scor der syntes jeg skulle se den, fordi jeg udtalte mig om at lovgivningen er plat og overdrevet. Jeg så den ikke som et billede på det lovløse samfund, men mere som et billede på menneskelig natur.
At vi alle er monstre under de rette forudsætninger.

Jeg er på grådens rand af ensomhed og hader hver eneste dag jeg gennemlever. Heldigvis er jeg også ludfattig for tiden.

Jeg har været herinde før. Sidste år. Jeg postede min profil på facebook. Så kunne alle læse om hvor syg i hovedet jeg er. Nu har jeg slettet mig fra facebook. Fuck venner.
Fuck overflade og falsk sympati.
Folk kan ikke lide mig. Det er hvad det er. Men når folk ikke engang gider at have ondt af mig, så bliver jeg bitter og tager distance fra virkeligheden.
Ingen kender til det lort jeg gennemgår, og hvor sorte mine dage er. Ingen hverken holder af mig, afskyr mig eller ved at jeg er.

Lorteliv.

https://youtu.be/iWXix_8382M