Læs dagbog

Indlagt, ECT og uvis fremtid

En side i dagbogen "I modvind kræver det dobbelt af det, du netop ikke har .."
Skrevet af sofieeifos 9. juni 2018 14:37

Jeg er indlagt lige nu og har været det i 4 uger snart. Først i Risskov og derefter på min stamafdeling.
De opstartede næsten med det samme ECT-behandlinger, så regner med, at jeg skal have den sidste på mandag og så kan jeg forhåbentligt blive udskrevet derefter.

Jeg står overfor at skulle flytte fra mit bosted jeg har boet på i 5,5 år her om 2 måneder, men jeg har desværre ikke den store opbakning mere. Kommunen og mit bosted vil gerne have, at jeg bliver boende her eller helt tredje kommer på et andet bosted, men jeg har truffet beslutningen; jeg vil prøve at flytte for mig selv, jeg har simpelthen fået den fedeste helt nye lejlighed, de er ved at bygge den færdig lige nu.

Jeg mangler min ADHD medicin helt vildt, så fandt ud af, at jeg havde noget på serveren på apoteket og hentede i morges - det har jeg skrevet til min psykiater, at jeg har gjort, for som det er lige nu, så har hun pauseret det, da der var en anden læge der sagde, at det kunne være det der var grund til, at jeg havde fået det skidt, hvilket det overhovedet ikke var, det kom nemlig efter en samtale derude, hvor vi snakkede om min barndom og incesten.

Jeg har egentligt ikke så meget spændende at fortælle, jeg havde bare lige lyst til at give lyd fra mig :)

God weekend til lige netop dig!

Kommentarer fra andre brugere

Goweekendt

Skrevet af kirae2002, 10. juni 2018 16:03

Hej Sofie , hvis du husker mig :)

Jeg er ked af at læse, at du har fået det skidt igen . Men det lyder som om, at der er fremgang for dig , hvis du snart kan blive udskrevet . Du er sgu en sej pige !

Det lyder vel nok dejligt med lejligheden :) jeg forstår godt, at det må være rart at have sit eget :) held og lykke med den og rigtig god bedring til dig :)

Kh mosi

Skrevet af Mosi123, 13. juni 2018 17:11