Læs dagbog

Tanker der ikke er mine - indlagt

En side i dagbogen "I modvind kræver det dobbelt af det, du netop ikke har .."
Skrevet af sofieeifos 20. januar 2017 05:31

Jeg er indlagt. Bliver måske udskrevet i morgen, ellers forhåbentligt efter weekenden. Det bedste vil nok være lige at tage weekenden med, da også min nattesøvn er helt screwed!

Jeg har nogle tanker i hovedet, som jeg ikke føler er mine. Det er som om, at der kører 3 spor i mit hoved; fornuften, impulsiviteten og det der ikke tilhører mig.
De omhandler at skade andre, alt fra at spænde ben for folk til at slå enkelte personer ihjel - kendte til fremmede mennesker ihjel, som bor på en af mine gåruter.
Fornuften siger til mig, at jeg ikke er morder, og det ikke vil ske. Impulsiviteten gør mig bange. Og det fremmede i hovedet planlægger det hele for mig.
Det er hårdt.

Siden tirsdag har jeg så haft følelsen af, at andre kan læse mig, det er virkelig ubehageligt. Jeg har haft det før, hvor jeg følte folk kunne tage mine tanker, når jeg havde øjenkontakt med dem, nu her er det mere end følelse af, at jeg er en åben bog, når folk kommer tæt på mig fysisk.

Stemmerne snakker en del, men ikke særlig højt, så på den måde, forstyrrer de mig ikke, men det er selvfølgelig anstrengende, da indholdet ikke er rart på nogen måder.

Blot en lille update fra mig 🤠

Kommentarer fra andre brugere

Hej syntes jeg kan genkende dine tanker jeg har også en snert af det som du beskriver husk det er din jerne der gør sådan at du tror det er dig men det er det ikke det er din hjerne syntes det er flot du skriver så åben om det knus fra kir

Skrevet af Anonym, 20. januar 2017 06:51

Pyha, Sofie , det lyder hårdt , det er synd for dig ! Rigtig god bedring herfra mig og pas på dig , kh mosi

Skrevet af Mosi123, 20. januar 2017 09:13

Kære Sofie

Jeg er glad for at høre fra dig, selvom det må være forfærdeligt at have det, som du har det!

Jeg har tænkt på dig og om hvordan det går.

Jeg er ked af du skal slås med så meget.

Jeg sender dig de varmeste kram og god tanker
jegvinder

Skrevet af Anonym, 20. januar 2017 10:20

Tusind tak for jeres tanker alle 3!

Ja, det er ubehageligt at have det sådan her, og det er slemt at drømme, at jeg udfører disse tanker om natten - dette gør, at jeg ikke får mange timers søvn om natten.

Derfor skal jeg også blive til i hvert fald på mandag. Det er sådan set okay, nu det skal være.

Det er min faste KP jeg har i dag, og hun hjælper mig godt.

God dag til jer!

Skrevet af sofieeifos, 20. januar 2017 12:01

Hej Sofie

Ja, det er svært med sådanne tanker, men jeg synes, du skal holde fast i, at det jo ikke vil ske i virkeligheden. Nej, sådan er du ikke. Men jeg ved godt, det kan være svært at lytte til fornuften. Jeg håber, det vil hjælpe dig at være indlagt nogle dage endnu.

Knus jhn

Skrevet af JHN1, 20. januar 2017 18:21

Hej JHN

Nej, jeg ser ikke mig selv som morder, og det gør mine omgivelser heldigvis heller ikke, men de ser mig som meget udfordret der nogle gange handler udelukkende på min impulsivitet, uagtet om jeg har sat ord på det i forvejen.
Det er det, der gør det svært, og derfor har jeg brug for noget ro.

Knus til dig

Skrevet af sofieeifos, 20. januar 2017 19:49