Læs dagbog

Tiden går sin sejrsgang

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af thomas12 10. januar 2018 00:44

Endnu en dag, ligesom mange andre.
Imorgen endnu en dag som de andre.
Mellem liv og død.
Jeg svæver i intetheden.
I kedsomhed.

Nætterne er mørke, triste og søvnløse.
Dagene går på sofaen , med tv og det elektroniske net.
Selvbebrejdelser, tanker og tom.e følelser.

Intet siger mig noget længere og ingen siger noget til mig længere.
Har affundet mig i tidens tand.
En dag bliver det bedre, men hvornår.
Jeg ved at scenarierne er mindst tre.
Måske bliver jeg mere syg, næsten total sindsyge.
Det bliver måske bedre en dag.
Ellers fortsætter det hele med depressionssyle en dag, en uge, måned, år eller liv?
Kun tiden kender svaret, og tiden går sin sejrsgang.

Kommentarer fra andre brugere

Heey Thomas - My knight in arms;) Du betyder også meget for mig, og vores kærlighed til ord. Og glem alt om hvad der er sket, jeg har lagt stridsøksen og foregnet mig med, at vi trods alt kun er mennesker, og at mennesker fejler. Jeg har valgt at skrive tilbage på indlæg på min db, for jeg er syg som en høne, hoster feber o.v.s men slås med mit eget hoved omkring det jeg skriver og har kommenteret på, det er ingen´s skyld - jeg lukke de to indlæg men du kan altid skrive til mig på de gamle okay?:)

Omkring dit skriv i dag:

Dine nætter er måske formørket men du er ikke glemt ven!:) Det med de elektroniske kender jeg kun alt for godt, men nogle gange hjælper det syntes jeg. Søvnløs har du som mig mareridt og ikke tør sove før hen på de tidlige timer? eller er det generelt ?
Jeg håber du for hjælp til det svære livsen, og at vores sindssyge måske er fejlbedømt som Bip skriver om, at dem der virklig er syge i roen er dem med for meget magt? Jeg ved du er følsom og det elsker jeg, for jeg kan spejle mig selv i dig, og det er nu ikke så dårligt:)

*Taaak* for din store støtte og knussss og krammm

Juze.

Skrevet af juce, 11. januar 2018 17:26

Tak ven og god bedring
Du har altid min støtte.
Hilsen Thomas

Skrevet af thomas12, 14. januar 2018 00:31

pip pip sagde den lille fugl og kikkede efter sin ven, hvor mon han er? Men fuglen kunne ikke flyve endnu, så den kunne kun vente med længsel og suk:( Det blev morgen og solen kikkede stille igennem skyerne, men ingen ven at se...

Pip pip pip fløjtede den og ønskede den kunne se længere væk, måske er han træt? tænkte den og forsøgte at flagre med sine vinger, jeg vil jeg vil jeg vil flyve! Den lille fugl hoppede ud til kanten af et hus tag, så ned og tog en dyb indånding, men den blev bange og rystede af skræk, men jeg vil min ven finde, pippet den i et væk og rettede sine fjer og tog springet! Den fløj op og ned stolt over den nu kunne lede efter sin ven. Den ledte hele jorden rundt, og håbet på at finde ham, til sidst fløj den hjem og ventede der, i det store egetræ...ventede og ønskede i sit lille hjerte på at han ville finde mig:) Savner dig ven.

:)
;(
:)

Knusss

Skrevet af juce, 28. januar 2018 01:42

??????????

:(((((((((((

hvor er du Thomas....?

Skrevet af juce, 6. februar 2018 19:51

Forvel Thomas

J.

Skrevet af juce, 11. februar 2018 14:02

Aldrig et farvel min ven . Ikke til dig min kære ven Juze.
Men et "på gensyn".
Jeg er i en behandling om kræver voldsomt meget af mig og derfor har jeg ikke haft overskud til noget.
Når jeg tjekker depnet.dk er du den første profil jeg kigger på.
Jeg glemmer dig aldrig og du har bare at blive her på jorden min sødeste ven. Vores tid på jorden stadigvæk.
Jeg skriver snart igen i dagbog
Vi ses min sødeste ven.
Keep going Strong :-)
Din ven Thomas

Skrevet af thomas12, 13. februar 2018 23:59

Hey søde Thomas, det var virklig dejligt at høre fra dig;) Også selvom du kæmper så meget pt. Behandling er meget krævende og jeg forstår dig så godt, jeg har været inde i en omgang tornado så jeg troede alle hadet mig, jeg har det osse svært med folk uden for, er mistroisk og usikker. Men kære ven du er i mit hjerte, pas godt på diiig selv og jeg er taknemlig for DU er her i verden.

Utroligt nok så fik jeg en stor lyst til at begynde på en ny bog, en ungdoms bog, og jeg har trætte arme af at skrive:) det er der min energi kommer fra, at ha krible fingere og bare glæde sig over noget , det er længe side, og jeg håber du osse vil få den lyst tilbage at være her og gi os andre din omsorg og smukke ord:) Hold fast ven og kæmpe knussssss

Juze.

Skrevet af juce, 19. februar 2018 21:25

Hey igen søde Thomas:) Taaak fordi du skrev tilbage, jeg håber og ber oss at bip kommer tilbage, men jeg kan ikke tage de ord som var grimme væk, Men Under vreden ligger sorgen. Håber du kan holde terapi ud, og jo du er savnet, Tak ven kæmpe knusss

Juze.

Skrevet af juce, 6. marts 2018 18:00