Læs dagbog

Kære dagbog

En side i dagbogen "Min dagbog"
Skrevet af thomas12 10. september 2020 00:26

Kære dagbog 18. August.
Så er jeg her igen.
Lidt vind, skyer og mindre sol.
Det er mit liv lige nu.
Der blæser nye vinde , både indeni og ude.
Det er snart mere end 5 uger siden jeg blev indlagt i dette store hus , som de kalder psykiatriens afdeling for depression( inklusiv bipolar og andet). Tre gange mad, to gange snacks, en personlige følge( nærmest assistent , regelmæssigt rengøring og alt den kaffe/ the og andet du kan drikke .
Nye de(e)p- buddies ; Den gamle i kjole, Anette med skysovs , Mariekiks , Hanegal, Susanne blåøje, karoline rødstrømpe og eksperimenterende og andet.
Rent luksus ikke?

Måske ,hvis ikke man var lukket inde i sindet. Der sker ændringer konstant. Ængstlighed og til tider overraskelse . Forvirring omkring hvad der er min tilstand. Er det den som siger at du kan alt og det bliver fedt og vildt. Eller den som siger passivitet er dit og ikke andet.
Skal man bruge mulighederne og hygge sig, eller blive indeni og bekymre sig . Hvorfor denne forvirring? Denne trættende karussel ?

Kommentarer fra andre brugere

Viste slet ikke du har været indlagt søde ven:( Og ja vi lukker os inde og titte ud:)) Håber de snart vil finde ud af om du er bipolar og andet så du kan få en afklaring. Ængstlighed er mit mellemnavn, forvirring mit navn og dig du er den kærligste ven jeg har! :))) Undskyld for mit fraværd, jeg har være helt ude på kante, på grund af min mors sygdom, men hun har det bedre og det for vi osse:)) Den gamle i kjolen og de andre lyder som en ide til videre skriv? jeg er da nysgerrig efter at høre om hvorfor de var indlagt?

Thomas du runder snart 1000 indlæg, det er fantastisk og ja mange digte har du skrevet i dit mørke, men altid med et smil til mig os herinde TAK ven du er en ener:))))

Kærlige c-19 knussssssss

Juze:)))

Skrevet af juce, 14. september 2020 22:11

Uden c-19 knusssssssss Thi hi..:)))))

Skrevet af juce, 14. september 2020 22:13