Læs dagbog

bliver snart skør

En side i dagbogen "Savner "
Skrevet af trofast1 24. marts 2020 09:33

Er ved at blive skør, får slet ikke hvilet i løbet af dagen nu mine tre børn er hjemme på fuldtid. de kæmper med en masse skolearbejde, og jeg kan jo ikke huske det halve af det.

Vi må kæmpe videre med skolen, og venter på der bliver påske så vi kan holde lidt fri.

Jeg syntes det er svært at få det hele til at hænge sammen, når jeg ikke får mine pauser, men heldigvis tager vi nogle pauser, og ja vi tager stadig på familie besøg. Vi er altid sammen med min søster, og min mor mindst en gang om ugen og det holder vi fast i. Kan ikke se vi skal stoppe med det, når vi er hjemme alle sammen.
de to af børnene er ved at blive skøre de plejer dyrke sport 3-4 gange om ugen og må nu nøjes med at træne hjemme og løbe ture, men de savner deres holdkammerater. den sidste kan stadig tage til hans fritdsinteresse, da han fisker så er det nemmere det er ikke lukket ved den lokale sø. mens pigernes fodbold er lukket helt ned.

Den ældste afventer spændt på hvornår der må samles til fest da hun bliver 18 år og det skal jo bestemt fejres men vi kan ikke få sat dato endnu. 'Den yngste skulle være konfirmeret den 3. maj men det er udsat til september,

Det bedste der er i denne tid er min nevø er kommet hjem på ferie før tid, han bor på grønland, og hvor var vi glade for at få ham hjem lidt har ikke set ham siden november, så vi nyder at have ham hjemme.

Manden er stadig på job, og arbejder om natten så han skal have ro til at få sovet og med tre teenager i huset og med musik kan det være en udfordring.

syntes det hele er træls lige nu, alt er på pause bare ikke skolen, og håber der bliver lavet online undervisnig fra vores skoler så os forældre ikke skal blive ved for jeg kan bestemt ikke undervise så godt som vores lære jeg er jo ikke lære. og den ældste går i 1. g og jeg fatter jo intet af vø osv.

Er bare lige så frusteret og trængte til luft