Læs dagbog

Mennesket kan kun tåle en vis grad

En side i dagbogen ""
Skrevet af uglyducky 13. juni 2018 11:42

Jeg aner ikke mine levende råd mere, jeg har fået bevillig hjælp fra kommunen, dog skal jeg betale pengene tilbage det er også fint nok, Men jeg fik godkendt min ansøgning d. 6. jeg oplyste dem om jeg havde 5 kr tilbage på konto, d 12 ringer jeg til dem og høre til hvornår de overføre, FØRST der opdager kommunen at de har glemt at sende noget papir til underskrift, i dag ringer jeg for at få at vide om de har modtaget papiret og de siger ja, men du skal nok først forvente penge på mandag, nu harjeg gået 4 dage uden at få en eneste krumme ned, har ingen kaffe, kattens mad er ved at slippe op.
Jeg syntes det er grotekst at det offentlige må behandle folk på denne måde, hvad fanden skal jeg nu gøre, de sidste 4 dage har jeg tabt mig over 5 kg, tankerne flyver rundt i hovedet på mig, om jeg skal være ulovlig og gå ud og lave tyveri bare for at kan få noget så simplet som MAD..
jeg vil ikke indlægge mig selv, da jeg igen har en kat som jeg tænker på, OG NEJ JEG KAN OG VIL IKKE FORLADE MIN KAT, min kat er ligesom den ven du kan snakke med alt om, bortset fra jeg har ingen venner, jeg har ingen social kontakt overhovedet, det eneste jeg har af lidt glæde i denne forpulet lorte verden, er min kat som kan få mit humør så meget op så jeg i det mindste står ud af sengen..

Men jeg kan også mærke kræfterne ikke er der mere, jeg tænker slet ikke klart, jeg vrimler rundt har ondt i maven, og allermest bare lyst til at taget en enkelt-billet herfra..
Hvorfor fanden skal det danske system være sådan ? Da jeg kunne arbejde, arbejdet jeg med de indvandre der kom ind i landet, og de havde aldrig de problemer, rent faktisk inden de gik ud af hoveddøren på kommunen stod der penge på deres konto, kommunen betalte endda deres husleje de første 3 mdr, fordi de skulle jo føle sig velkommen.. JA lad os få dem der ALDRIG har betalt til det danske samfund få det godt og lad os skide på dem der har betalt til det her lorte samfund..

føler du dig stødt, er der sikkert en grund. tror du jeg er helt ude og skide så tro om..


Jeg har været hjemløs i længere periode, fik at vide fra kommunen jeg SKULLE finde noget at bo i, jeg finder en lejlighed, kommunen vil ikke betale indskud, så ud af de 8.400kr jeg får udbetalt betalte jeg udlejer 8200kr i indskud og første mdr husleje.

så tror du jeg bare slørset mine penge væk Næ jeg gjorede hvad kommunen bad mig om at finde en lejlighed, at de så ikke vil hjælpe bagefter (selvom de rent faktisk havde lovet mig på forhånd at de nok skulle betale indskud).. Men de offentlige ansatte må gerne lyve være sløset og doven, de leger med folks penge og endda liv, og hvad gør de med det ?? smider det på gulvet og trampe på en.. Hvorfor fanden kan jeg ikke bare tage mig sammen til at gøre en ende på det hele, ville da være rart at kunne slippe for alt det lort, hver gang jeg tror det lige er ved at gå godt så skal de absolut få en til at føle sig som en lort igen..så kommer jeg online på chatten bare for at få at vide folk mener man skulle være flere tusind forskellige personer..

så nu er det så også min skyld at folk herinde heller ikke kan finde ud af at bruge hovedet, ( jeg nævner ikke navn) MEN DU VED GODT JEG HAR VÆRET PÅ FØR, endda mange gange om aften har jeg snakkede med dig, hver gang du har haft det skidt har jeg været en af dem til at give råd, men når jeg har det dårligt så er det forkert i dit hovedet og derfor skal man beskyldes for alverden.. JEG ER MIG OG HAR ALTID VÆRE MIG, JEG ER KRAFTEMDE IKKE EN ANDEN ELLER EN TREJDE, KAN DU IKKE TAGE MIG SOM JEG ER SÅ LAD FOR HELVED VÆR MED AT SKRIVE TIL MIG..

Kommentarer fra andre brugere

Hej

Prøv at skrive i Næstehjælpernes gruppe på facebook. De samler bla mad til de som ikke har noget.

Søg også på fb efter ex “maduddeling” og “skraldere” - i de grupper uddeles også mad.

Pøj pøj
Julie

Skrevet af juliejulie1, 13. juni 2018 12:40

Søde uglylucky

Du skal nok bare huske, at alle på chatten har hver især en diagnose, og at den typisk skinner igennem også for dig. Du kan derfor ikke forlange, at de andre skal lytte omsorgsfuldt, det magter de måske ikke, for de er måske lige som dig :D og har brug for at nogen lytter til dem istedet for at de skal lytte til andre.

Brug af blokbogstaver er det samme som at råbe, så du må være desperat.

Skrevet af Øllgård, 14. juni 2018 11:49

Det er selvfølgelig ikke godt, at du ikke får dine penge til tiden. Har kun din version af hvad der er gået galt. Tal evt med ekstrabladet. Måske sagsgangen så går hurtigere, hvis det kommer i avisen. Brug værestederne og varmestuerne til at få et måltid mad.

Skrevet af Øllgård, 14. juni 2018 11:53