Læs dagbog

Reumatolog og læge samtale i morgen

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 8. april 2019 23:18

Jeg har i dag fået svar på min MR scanning. Og den er fin bortset fra der ses noget komprimention af th12 og L1. Men ikke nok til at det besvarer mine smerter siger reumatologen. Så nu vil han bede om selv at få billederne (Han havde kun beskrivelsen). Og så skal vi se på dem sammen i maj måned. Så nu venter jeg igen.
Jeg er på en måde ked af den ikke viser noget markant så jeg kunne få en forklaring. Og på den anden side er det jo meget godt.
Men intet af det ændrer på mine smerter.
Jeg er bare bange for at mine kollegaer føler jeg laver grin med dem eller at jeg ikke gider arbejde. Jeg er så nervøs for deres tanker. Jeg håber et eller andet sted at de har glemt at jeg fik svar i dag og så ikke vil spørge til det.

I morgen skal jeg i distriktet og tale med alle. Så hele formiddagen er sat af til det.
Jeg ser egentlig ikke frem til at skulle tale med min kp efter sidste gang. Men jeg giver hende en chance.
Til gengæld ser jeg frem til læge samtalen (psykiateren). Jeg fik jo taget blodprøver i sidste uge så dem skal jeg have svar på. Især er jeg i interesseret i prolaktin.
Og så har jeg overvejet og næsten besluttet at snakke med hende om mine flashbacks. Om jeg kunne have ptsd. Og hvordan man evt behandler det.
Og så skal jeg nok fortælle hende at jeg har syns hallucinationer. Denne gang med edderkopper. Og jeg hader og er hunde bange for edderkopper. Så det er bestemt ikke sjovt at se dem alle steder.