Læs dagbog

Jeg skal flytte

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 8. maj 2018 14:02

Jeg skal flytte og være ude om 1 uge. Puha jeg får travlt men jeg glæder mig på sin vis også. Det er mit eget valg men jeg havde ikke regnet med at det pludselig ville gå så hurtigt. Det hele faldt på plads i går og jeg skal helst være ude på mandag. Så i dag har jeg ordnet tøj men jeg er for dum til at samle flytte kasser så lige nu venter jeg på min mor. Hun vil gerne hjælpe.
Ud over tøj har jeg ikke fået pakket noget endnu så får virkelig travlt den næste uge. Jeg skal flytte mine ting til et opbevarings rum og så flytte i det nye til den 1/6. Håber jeg. Jeg skal tale med egendomsmægler i eftermiddag og endelig skrive under på papirerne. Min mor skal med.
Vi skal også nå at handle for vi har ikke mad til i aften eller til madpakken så det skal også gøres.
Jeg skal på arbejde de næste dage.
I går aftes var vi ovre og fejre det hos min mors tidl nabo. De er noget så søde og sjove at være sammen. Jeg savner at have dem lige ved siden af. Men de bor heldigvis meget tæt på stadig. Tror det tager under 10 min at gå derhen.

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg har det. På den ene side er jeg tilfreds og lidt glad for at skulle flytte. På den anden side så kan jeg slet ikke overskue det og vel helst bare gemme mig under dynen men altså....
Det er noget jeg har drømt om i flere år og nu kom muligheden endelig. Så er det vel om at gribe den. Om man er klar eller ej

Kommentarer fra andre brugere

Sender en masse knusss knusss knusss det er mega hårdt at flytte, men godt din mor kan hjælpe med kasser og det skal nok gå alt sammet:) Skal selv over og hjælpe til for min datter og svirresøn.

Men vi kan skrives når vi lige har sundet os ok?:)

Pas på diiig, smukke ung:)

Juze.

Skrevet af juce, 8. maj 2018 15:28

Hey tilbage ung, er ked af du er livstræt, det er når vi ikke kan som du skriver overskue ting, så som at flytte også at du har de stemmer, skriger de? Godt at der er søde mennesker i naboen som jeg har med min familie:) det betyder noget, og jeg Takker for din hilsen, men er vist lidt bekymret, og tænker kan du ringe til akut afdeling? når det er så slemt pt.? Jeg skriver selv om nedture for at få luft, men noglegange er livet bare alt for meget, og vi har brug for en skulder at græde ud ved.

Lige nu er jeg lige så ked af det som dig, min mor ligger og skriger af smerter, og jeg kan ikke andet end at age hende og gi piller og vand:X Så jeg forstår din smerte ven, forstår du lider og ikke ønsker at komme væk fra sengen, men måske bliver det godt at få dit eget, og kan indrette det som du gerne vil:) Jeg står ved din side og krammmer dit trætte hjerte og sind, hold fast ik? søde du:)

Kærlige tanker og skriv hvis det braser, det her sted er til for at vi kan overleve selv med atombomber hængende over vores hoved.

Knusss
Juze.

Skrevet af juce, 8. maj 2018 19:34