Læs dagbog

Tages alvorligt og så alligevel ikke

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 15. november 2018 13:25

Først tak til Juze og hjemmeside som jeg vil kigge på og din søde besked. Dit enorme og meget kærlige hjerte varmer i en mørk tid. Ja det kunne være rart hvis de professionelle kunne opleve den smerte som vi sidder med. Måske det ville give dem en større forståelse. Men de skal heller ikke overvældes.

Jeg har både talt med læge og kp i dag. Puha en omgang. Jeg er helt ødelagt nu.
Men lægen tager mig meget alvorligt og vi har nogle gode snakke. Hun har igen øget mig i antipsykotika og samtidig skal jeg prøve noget andet pn men max i 14 dage da det er vanedannende.
Indtil da skal jeg se på min kriseplan både på arbejdet og hjemme. På mandag skal jeg mødes med en studerende som skal hjælpe mig med laminering af nogle ting jeg skal have skrevet ned. Jeg håber at have lidt energi i aften til at lave lektier til gruppe og det til laminering. Min mor skal på arbejde så jeg burde have lidt fred til det.
Til gengæld Kan jeg ikke helt finde ud af hvor jeg har min kp. Hun talte i dag meget om at medicinen ikke kunne gøre alt. Det forventer jeg heller ikke. Jeg tror det vigtigste er at arbejde med sig selv. Men det er svært når man er så angst og stemmeplaget som jeg er i perioder.

Min læge vil så gerne have jeg gør noget jeg bestemt ikke har lyst til. Men det er svært. For måske ved hun bedre hvad der er godt for mig.

Ellers har jeg hentet det nye medicin og købt to bøger til min mor.
Nu står det på have arbejde hos min mor. Jeg har lovet at hjælpe men jeg kan ærligt talt ikke overskue det. Forhåbentlig sætter hun mig bare til noget overskueligt.

Mit hoved er rodet og jeg har svært ved at holde fokus og koncentration.
Alt i alt så er mørket her

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde ung, den hjemmesiden opgav jeg, for da jeg ville hjælpe Line med at finde nummeret til dem, så var der optaget, så forsøgter jeg selv, da jeg havde det rigtig skidt og samtidig ville finde ud af om det var, kunne være rigtigt? Tja den var optaget og jeg forsøgte over flere gange:( Jeg er desværre nu selv overbelastet, og har fået anbefalet at holde mig lidt i skyggen, da jeg både for fysisk reaktioner og psykiske, det er ikke din eller andres skyld, jeg tager for mange indtryk ind fortiden grundet min sygdom:X Men jeg syntes helt klart du skal skrive, og jeg vender tilbage når jeg har det bedre ok:)

Godt med medicin, men håber det passer til dig og ikke gøre tingene værre, det er så vigtigt at ramme det rigtige, især når det er som du skriver vanedannende. Jeg håber du for drukket et stort krus kaffe, og se på gruppearbejde, eller forsøge, ang. din kp så er det en underlig udtagelse at medicin ikke kan alt! det ved alle! og når man som du forsøger at holde fast som du gør, høre det ingen steder hjemme, så smid hendes komment ud af øret og pas medicinen ok:) Have nu? vi har skippe´t haven for der ligger blade over alt, og ser ret deprimeret ud:( Men hvis du ikke magter den, så må du sige mor! jeg har ikke rigtig tid grundet gruppearbejde, hun kan selv stå derude i vind og vejr, for at holde det pænt inden sneen kommer og dækker alting til:) Du skal passe på dig selv, ellers for du det slet og ret endnu værre:(

Jeg vil smutte, har brug for min dyne og min kaffe, se børneserie og prøve at rumme jorden verdens rummet og alt live imellem.

Kærlige hilsner, du kan i nød skrive til en af mine åbne dber, så håber jeg at jeg kan finde dig i tide ok? Knusssssss

Juze.

Skrevet af juce, 15. november 2018 19:30