Læs dagbog

Medicin 😢 dårlig ved gruppe møde

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 26. april 2018 11:31

Af at jeg ville helt ud af min medicin går det ikke særlig godt. Har lige været på apoteket igen igen og endelig lå recepterne der.
Nu får jeg
Latuda
Metoclopramide som er kvalmestillende
Imoclone i en kort periode som søvnløshed
Og pn samt til natten quetiapin

Jeg har så bare det problem at det kvalmestillende de har valgt at give mig kun må tages og virker i 5 dage. Hm det giver ikke helt mening. Men jeg starter i dag og så snakker jeg, hvis jeg må, med kp til gruppe mandag.

Sove medicinen har jeg taget i to dage nu og hvilken befrielse det er at sove om natten igen. Og søvnen har endda været rimelig rolig med kun 2-3 opvågninger så det er jo perfekt.

quetiapin har jeg prøvet før. Lige da jeg blev syg som fast medicin men ikke rigtig som pn så er lidt spændt på det. Problemet er bare at dosis skal øges med tiden men nu må vi se.
Jeg ville bare så gerne af med alle de dumme bivirkninger og leve et mere normalt liv. Gad vide om det nogensinde kommer til at ske..... Hvad man ikke må ofre for at overleve. For medicinen har virkelig reddet mit liv.

Mit største problem er bare min mor. Hun presser meget på for at jeg skal blive medicinfri.
Men jeg er glad for min beslutning om at komme ud af leponex for det gjorde mig virkelig træt og uoplagt. Nu behøver jeg ikke sove 12-18 timer og så stadig være træt. Men jeg er stadig træt når jeg vågner, bare ikke lige så meget.

Jeg arbejder en del på arbejdet men jeg bruger også meget tid på gruppe arbejde både fysisk og i tankerne. Jeg møder op men sidste gang havde jeg det virkelig skidt. Virkelig mange stemmer og de rørte ved mig. Meget ubehageligt og jeg kunne intet gøre eller sige. Jeg håber ikke det sker igen. Jeg kunne slet ikke rumme dem eller mig selv. Havde bare lyst til at dø. Slippe væk fra dette helvede.
Jeg er begyndt at hører flere stemmer efter stoppet med leponex men jeg prøver at håndtere dem men det er godt nok svært. For jeg nægter at acceptere dem. Men måske jeg ender med at blive nødt til det. Men det er jeg ikke klar til.

Hej Juze
Du spørger til min mors opvækst og jeg tror hun er et overset barn og som teenager havde hun mange problemer med hendes forældre så hun flyttede tidligt hjemmefra og ekspermenterede i en periode med stoffer. Hun blev som ung voldtaget og gravid så hun har ikke haft det nemt.
Hun er vokset op i en familie hvor man ikke viste kærlighed gennem ord eller kærtegn men gennem f.eks. gaver.
Så hun har haft et hårdt liv og har derfor sine udfordringer.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde ung:) Taak for din varme støtte, især omkring behandling. pyha den lede kvalme:( håber du for styr på hvor meget du skal ha, for jeg ved ikke noget omkring 5 dages virkning:X God med søvnen, det er udmattet at vågne så mange gange og jeg har osse mareridt, så godt du har det bedre:) Det må være et helvede som du skriver at ha stemmer når du arbejdter, måske skal du ha bare lidt af noget anti psykotisk medicin? Det er svært at acceptere dem stemmerne, men for dig er det din hverdag så hvis du kan øve dig i at snakke højt og sige f... jer i er ikke virkelige! Håber du kan når dertil hvor du kan gøre det, det er bare ikke så nemt:Z

Det lyder som om din mor selv har måtte blive voksen alt for hurtig? Og stoffer hjælper bare ikke på de problemer man har:( Pyha det med voldtægt og graviditet må ha ødelagt noget inde i hende, især hvis hun ingen hjælp fik? også uden kærtegn!:( fra familien, måske er det derfor hun skælder dig ud, og ikke kan gi dig den følelsesmæssig omsorg du så hårdt har brug for?

Jeg tror vi skal blive vores egen lykkesmed, men det er svært når ens hjerte er knust og vi først skal lære at passe på os selv. Jeg håber behandlingen forsætter? Jeg må indrømme at det er pis... svært men jeg tropper op hvergang alligevel, for en dag, at kunne se det større billede og måske få flere solskins dage:)

Kærlige tanker og kæmpe knusss fordi du turde åbne dig:)

Hold fast og i kære ung:)

Juze.

Skrevet af juce, 28. april 2018 16:21