Læs dagbog

Min dag

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 5. oktober 2017 11:17

Ja, det er den kommentar, som jeg har skrevet i min kalender. Det betyder nok, at jeg ikke skal påtage mig nogen skal-opgaver. Det har jeg heller ikke gjort.

Jeg har sovet længe. Ville have været på kirkegården med blomster til B.s gravsted. Det er i dag 49 år siden jeg blev gift med ham. Men jeg orker ikke i det her regnvejr. Regn på en kirkegård er trist. Jeg vælger at tænke på ham. Har sat et nyt skærmbillede på min pc. Det er B. og lille S. Dengang gik hun i dagpleje. Nu er hun jo en skolepige.

Jeg har haft nogle dage, hvor jeg har nået en masse praktisk. Og det er da noget nyt. Men o.k. at det også kan ske. Og jeg fandt ud af mit nye kamera i går. Knækkede koden til at få overført billeder til pc. en. Så det...Mit gode gamle kamera brød sammen for et par år siden, og så har jeg brugt min telefon. Men det bliver bare ikke det samme. Så jeg har købt nyt kamera. Skal bare vænne mig til det. Og de nye funktioner. Det er måske noget af det, som bliver lidt svært, når man bliver gammel. Men det er jo ikke det samme, som at man skal lade være med at prøve:-)
Næste gang der kommer en solskinsdag, skal jeg have min lille have gjort vinterklar. Dvs. have slået græs for sidste gang. Luget lidt omkring roserne osv.
I dag..ja, det er jo min dag. Så jeg bestemmer. Jeg kunne vælge ikke at lave noget som helst. Men mon ikke jeg skulle rydde lidt op i mit skab med håndklæder og sengetøj? Der er nogle håndklæder, som trænger til at blive skiftet ud. Jeg har købt nogle nye. Så det tror jeg, jeg vil. Og så kan jeg se, når jeg er færdig med det.
Og i aften vil jeg spise på restaurant.

Tak for jeres hilsner

Sender tanker til nye og gamle


Kommentarer fra andre brugere

Hej voksen

Det er ikke kun, når man bliver ældre, at det er svært med teknik. Jeg synes også, det er svært. :) Men du er da sej, at du fandt ud af kameraet.

Jeg håber, du kom godt gennem dagen, nok med både gode og triste minder. Jeg tænker også, at man mindes rigtig godt gennem hjertet.

Jeg har altid tænkt, at det er så godt, at du har mod på at gå på restaurant alene. Hygge om dig selv. Det er så fint!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 5. oktober 2017 19:21

Kære voksen

Din dagbog gav mig smil på læben : )

Tak!

Jeg håber du har en dejlig dag.

Kram
jegvinder

Skrevet af jegvinder, 5. oktober 2017 21:16