Læs dagbog

vand

En side i dagbogen "træt i blæsevejr"
Skrevet af voksen 23. april 2019 11:37

Ja, vi ved vel alle, at vand er vigtigt. Da jeg var på Tenerife i februar, var jeg til et foredrag hos en sundheds-guru.
Et af hans budskaber var: drik mere vand. Og drik det gerne først på dagen. Du mister 2 liter vand i nattens løb. Så det er logisk, at du mangler vand om morgenen. Mange påstår, at de mangler kaffe, når de vågner, men det er vand de mangler- ifølge ham.
Ja, jeg har tænkt over det. Jeg er ofte sløv, når jeg vågner, selv om jeg har sovet i mange timer. Så må jeg jo poste noget vand på! Prøver at efterleve det. Men er nu stadig glad for min morgenkaffe- formiddagskaffe- middagskaffe..osv.
Så er det blevet hverdag igen- påsken gik godt, jeg var sammen med min familie to gange- og det var fint. Var også i kirke. Fik gået lidt ture. Også et par gange på restaurant. Og et lille smut hos min veninde. Kh til jer alle

Kommentarer fra andre brugere

Jeg tænker, at der må være nogle videksbabelig beviser for, om mennesker vitterligt taber 2 liter væske mens man sover. Det er mærkeligt, at dyner ikke er mere våde om morgenen af sved. Min er ihvertfald ikke, så jeg tror ikke på det .🙂

Ældre mennesker føler ikke tørst i samme omfang som unge og yngre voksne. Så de har gavn af et skemalagt væskeindtag dagen igennem. Og svær dehydrering giver konfushed.

Overdreven væskeindtag er usundt for nyrerene. Det kan læses hos netdoktor.


Skrevet af Anonym, 23. april 2019 12:55