Læs dagbog

Ædru og røgfri

En side i dagbogen ""
Skrevet af whitetiger1 19. september 2020 03:59

I dag har jeg været ædru i 277 dage og røgfri i 132 dage.

Det er så fedt at være ædru. Juhuuuuu
Har ikke lyst til at drikke mere og det er første gang jeg ikke har haft lyst til at drikke overhovedet. En hel befrielse. Min hjerne har altid førhen planlagt en eller anden lejlighed hvor jeg kunne/skulle drikke. Det gør den ikke mere.
Det har jeg kæmpet for i de sidste 18-20 år at nå dertil hvor jeg slet ikke vil drikke mere. Sidste gang jeg stoppede med at drikke. Ville jeg drikke på mit dødsleje og så frem til det, at nyde en bajer. Så blev jeg syg med lungebetændelse i over et ½ år. ingen læger kunne høre der var noget galt og indfiktions tallene så fine ud, så jeg troede jeg havde fået lungekræft. Derfor begyndte jeg straks at drikke igen. For troede jeg var nået ved vejs ende.
Denne gang vil jeg ikke engang drikke på mit dødsleje. Ikke engang smage på en drink. Hold da op!!! Feeeeedt!!!

Jeg er holdt op med at ryge. Mine lunger har fået det så meget bedre. Iltmætningen i blodet er steget med 12%. Jeg hoster næsten ikke og folk siger jeg ikke puster i fonen mere. Min læge troede jeg havde angst og det var derfor jeg pustede sådan i fonen. Men det var pga rygning.
Jeg kan nu godt forstå hvorfor ikke rygere brokker sig over at man ryger udenfor indkøbs centre og ved busstoppesteder. Jeg kan ikke få vejret hvis der står en og ryger, selv om man er i den fri luft. Har altid førhen syntes ikke rygere var for hysteriske. Men forstår det sandelig godt nu. Hold op det er træls hvis der står en og pulser.

Ønsker jer en rigtig dejlig dag. :)

Kommentarer fra andre brugere

Du er jo bare så sej tiger

Skrevet af Punk3000, 19. september 2020 13:38

Mange tak Punk!!
Du er også selv sej!!

Skrevet af whitetiger1, 19. september 2020 17:45