DepNets brevkassepanel

Psykiaterne

En psykiater diagnosticerer og behandler psykiske lidelser - herunder depression og andre affektive tilstande. Den behandling, som en psykiater tilbyder, kan enten ske: I speciallægepraksis, ambulant i distriktspsykiatrien eller på en hospitalsklinik. Hvis du er meget syg, er det bedst at blive behandlet under indlæggelse på hospital. Vi svarer meget gerne på spørgsmål inden for:  • Biologiske, psykosociale og transkulturelle aspekter af depression
  • Når flere psykiske lidelser optræder samtidigt (depression, angst, uforklarede fysiske symptomer)
  • Når somatisk sygdom fører til psykiske lidelser (bl.a. kræftdepression)

 

Bodil Andersen

Titel: Praktiserende speciallæge i psykiatri, MSc i avanceret kognitiv terapi.

Job: Har psykiatripraksis i Odense under Sygesikringen.

Erfaringsområder: Arbejdet i åben og lukket psykiatri,  gennem en årrække arbejdet med selvmordsforebyggelse og nu i privat praksis, hvor jeg ser et bredt spektrum af psykiatriske patienter, dog oftest patienter med angst, depressioner og personlighedsforstyrrelser.
Psykoterapeutisk arbejder jeg inden for den kognitivt adfærdsterapeutiske.

Jesper Karle

Titel: Speciallæge i psykiatri, dr. med.


 


Job: Medindehaver af privat klinik i København.


 


Erfaringsområder: Tidligere arbejdet på hospitalsafdelinger og i distriktspsykiatri. De seneste år især arbejdet med depression, bipolar sygdom og angstsygdomme. Mit primære interesseområde er den helhedsorienterede indsats til mennesker med psykiske sygdomme, en indsats der omfatter hjælp til at fungere på arbejdsmarkedet. Jeg underviser og holder foredrag for bl.a. kommuner, sundhedspersoner og virksomheder.