Min historie

mit liv.

Skrevet af Milla

ja her kommer en lille beskrivelse af mit liv:)

Jeg blev født d. 30-05-1997, og mit liv så ganske nomalt ud havde en far, mor og store søster:)
I 1999 endrede det hele sig meget. Mine forældre blev skildt og vi boede nu ved min mor og var på besøg ved far når han havde fri. Han er falckmand med 24 t vagter.
Min mor fik en kæreste lidt efter, som os havde to børn. de flyttede senere sammen. i mellem tiden havde min far så os fået en ny kæreste som os havde 2 børn som var rigtig søde.
jeg boede skiftevis ved den ene og så den anden:)
da jeg blev 9 gik min far og han daværene kæreste fra hinanden og lidt efter fik han en ny som har 3 søde piger:) og sådan hænger det stadig sammen.

i 4. klasse begyndte jeg at få problem med nigativ adfærd i skolen og det gik bare rigtig skidt.
i 7. klasse blev det hele så okay igen og jeg begyndet at være glad i skolen og lære noget igen:)

men så i 8. klasse begyndte jeg at blive trist, føle skyld, have selvmords tanker og selvskade tanker. jeg holdte det hele for mig selv i ½år og efter dette kunne jeg ikke mere, så jeg fortalte min ridelære hvordan jeg havde det. jeg kom til lægen dagen efter og fik konstateret en svær depression. jeg stoppe med at skifte sted hver uge og boede nu fast ved min mor eller det vil sig jeg boede faktisk mere ved min ridelære.
3uger efter konstateringen kom jeg til psykriater og fik medicen og sikke et helvede, det rettede sig dog hurtigt. og jeg blev sygmeldt fra skolen på ubestemt tid. 6uger efter jeg var begyndt på medicenen blev jeg sat 10mg op og blev advaret mod voldsomme bevirkeninger, og dette var ikke uden grund jeg fik det meget værrer og fik voldsomme angst anfald ovsovs.
nå men så gik det jo enlig meget godt indtil sommerferien da min ridelære flyttede fra samsø. begyndte det hele at vende igen men jeg ture ikk sige det til nogen. så først da jeg skulle begynde i skole igen mærkede de at der var noget galt og vi fik en tid ved psykriateren igen hun satte min endnu en gang op i medicen og sagde at hvis dette ikke virkede måtte vi skifte. bevirkeningerne denne gang var anderledes med medførte til cutting med mere.
idag er jeg lige kommet hjem fra mit livs ubehageligste ferie med min fars familie.
selve ture har været super:) men jeg er begyndt at cutte mm. igen og har haft søvn løse nætte og mega marrigt. og så de sevanlig trist hed ovs.
og ja her sidder jeg så nu og er mega fusteret skal til psykriater på onsdag og ved slet ikk hvad jeg skal sige. sammen til skal jeg om 1 uge i praktik et sted hvor jeg ikke kender nogen i 30 km omkreds hvilket gør mig bange, men samme tid vil jeg bare så gerne arggg....

ved ikke hvad jeg vil med dette

stave fejl med mere er gratis:D