Min historie

En brå endring

Skrevet af Hjortehund

Jeg er norsk - håper dere forstår :) For et år siden var jeg en LEVENDE kvinne - med barn, hus, jobb, bil og et smil hver morgen når jeg våknet opp.

Idag har jeg barn, hus, jobb, bil, men ikke noe smil. "moderat depresjon" har psykologen sagt. For meg har ikke dette vært i nærheten av moderat - det har vært "depresjonen fra helvete".

Lå i sengen i et par mnd. - måtte mates der!!! Så begynte jeg på Efexor og gikk på det et halvt års tid - mulig det ikke var så smart at slutte med den. Tror jeg var noe bedre i den perioden, men bivirkningene var så svære at jeg klarede ikke mer.

Så har jeg så mange fysiske problemer som gjør at jeg er bang for cancer og andre sykdommer.

Alle sier "depresjon går over", men akkurat nå kjennes det ikke slik - det kjennes ut som det kun bliver værre og værre.

Jeg vurderer at starte opp igjen med ad, men er så bang for bivirkninger at jeg vil ikke.

Vil ha mitt liv tilbake - livet hvor ALT var glede; job, hus, barn og venner. Nå finner jeg ikke glede i noesomhelst - til trods for at jeg utfører alt man skal som deprimert; gå tur, yoga, mental trening osv. osv.

Spiser nesten ikke - er uvel og kvalm hele dagen. Sitter på arbeidet nå - og har tatt 10mg Sobril for å forsøke å finne en viss ro.

Gi meg håp!!!!!