Læs dagbog

Sertralin

En side i dagbogen ""
Skrevet af Amoj45 4. juli 2018 17:47

Jeg startede på Sertralin 50 mg søndag morgen.min psykiater havde skrevet oxapax ud til mig også som jeg kunne tage morgen og aften efter behov.. men syntes ikke jeg har brug for den... men nu her på 4 dagen er jeg godt nok plaget af kvalme.. min smags sans har ændret sig.. syntes alt har en mærkelig eftersmag... tænker det må være medicines skyld.,,kan ikke se hvad det ellers skulle være...

De sidste par dage har jeg ikke lavet noget som helst..bare set tv..drengene er på ferie ved deres far...jeg orker ikke ret meget..er meget træt..kvalme og let hovedpine...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Amoj45

Jeg har også prøvet Sertralin. Og havde også en lille periode med kvalme og sure opstød en kort periode. Det går forhåbentlig over hurtigt når din krop har vænnet sig til medicinen.

Det siges de første 14 dage er de værste mht bivirkninger så hvis det trods alt ikke er værre er det da godt nok synes jeg.

Mht Oxapax; Dem har jeg også fået. Og det er super flot du ikke tager dem medmindre det er strengt nødvendigt. De kan være lidt vanedannende. Men du får dem jo af en grund så tag dem hvis du har behov for det.

Ellers har jeg vel ikke så meget at sige. Jeg håber du passer på dig selv og sørger for at få lidt ro på mens drengene er hos deres far.

Hav det dejligt (eller så godt det nu er muligt).

Mvh Michael (MK)

Skrevet af Anonym, 4. juli 2018 22:14