Læs dagbog

ja, det er hårdt

En side i dagbogen "Stilhed og storm"
Skrevet af Anna_G 19. september 2018 22:43

Ja livet som forældre er sgu da hårdt.. der er dog så mange dejlige givende stunder hvor man glemmer hvor hårdt det egentlig er..

Jeg føler jeg står på afstand og analyserer min mand.. aka partner in life..
Der er så mange stunder hvor jeg tænker - det der - det er sgu da ikke normalt. Ja vi kommer fra 2 vidt forskellige verdener.. ingen tvivl om det.. når det så er sagt - så burde man finde en måde at leve sammen på, med begges problemer. Vores kæmpe problem har alle dage været kommunikation- eller mangel på samme..
Jeg er træt af at føle mig ham underdanig. . og at vi kommer så ofte i møg situationer hvor små sætninger kunne have undgået det. Ja jeg føler selv jeg er rimelig god til at kommunikere.. give små direkte beskeder til tider... hvor jeg får at vide det føles som at være i en retssal med mig... JA nogle gange giver jeg KORTE DIREKTE beskeder.. hvorfor... fordi jeg måske prøver at opnå et bedre sted i min tilværelse.. fx at den ble skal skiftes INDEN det går galt... Jeg kan ikke altid forstå hvorfor der skal gå så længe fra jeg siger noget.. til det rent faktisk sker. Det irriterer mig rød, gul, grøn og blå at det skal være sådan... Når han siger hop - hopper jeg... Dog kun hvis det er i det rette tonefald.

Nej jeg er nok ikke den letteste at være sammen med altid.. jeg er direkte.. prøver at gøre det bedste for vores børn.. har sat mit eget liv på standby for at give vores børn stabilitet og kærlighed. Især fordi deres far arbejder så meget og børnene ser ham så begrænset som de gør..

Jeg har somregel en mio ting jeg skal nå inden jeg henter børnene igen.. og JA jeg er sgu træt og udkørt... ud over et altid stramt program så HAR jeg også en fysisk udsat ryg.. den ER blevet repareret - til det bedre end hvad det var før. Men med mange daglige smerter og begrænsninger.

Jeg føler mig så lille ved siden af ham... som et 0... han er den succesfulde i business livet.. han ER intelligent.. dygtig.. og jeg nyder altid synes af ham... beundrer hans viden og prøver at give ham plads til at gøre det han er bedst til. Sådanne chancer kommer sjældent - at man rent faktisk kan tjene penge på at gøre det man er bedst til - og som man endda kan lide. Jeg prøver virkelig..

Hvad går min hverdag med... udover smerter og begrænsninger.. jeg passer vores børn.. træner vores heste og står for vores hjem samt alt dertil...

Jeg er bare så træt... af når alt bliver for hårdt.. er det altid mig der rækker ud.. og bliver til gengæld bidt af og ignoreret..
Tænk sig - hvis han kunne sige - skat jeg er simpelthen så udkørt i dag.. bær over med mig... det ville vi komme så meget længere med - end at han går rundt og ser sur ud.. bider af mig.. og er passiv med børnene...

Jeg VED hvor hårdt det er.. jeg havde også de nætter med ungerne.. nu er jeg nedlagt igen... havde et mindre uheld og kan ikke bruge højre hånd.. derfor har han nu børnene mere end normalt.. og SIKKE DA en forandring det er.. han er mere sur.. bider hurtigere... og det virker mere som om jeg er i vejen for ham og hans succes...
UNDSKYKLD jeg havde det uheld.. UNDSKYLD jeg brugte en hel aften på hospitalet... UNDSKYLD at min hånd er så hævet jeg ikke kan bevæge fingrene... og et kødsår oveni.. UNDSKYLD for min skide krop ikke kunne holde til det styrt.. et styrt fordi jeg er et evig legebarn... der blot ville stå på løbehjul med min datter.. have det sjovt.. få lidt luft under mine vinger...

I stedet lader det til jeg er noget af en byrde.. hver gang jeg går i stykker - er vi 20 skridt tilbage.. JA det er hårdt at være forældre.. hvis vi nu stod sammen og kunne læne os op af hinanden var det måske noget andet.. jeg har trukket en grænse nu.. det betyder jeg har 0 tolerance for idioti og dårlig behandling af sin partner.. man skal sgu tale pænt til hinanden...

Så er det også som om pengene er ved at brænde op i banken... han spørger mig tit om at skifte min lille bil ud til noget andet.. jeg har allerede 2 biler i tankerne... men jeg kender ikke budgettet for hvor meget jeg må bruge eller konsekvenserne deraf... jeg leder efter en større og mere sikker bil end den jeg allerede har... dvs jeg har 2... og jeg leder efter noget andet end den lille af dem..
Tankerne er "Porsche eller Mercedes"... tja sikke noget... har altid ønsket mig en Mercedes stationcar... men så smed han en Porsche ind i tankerne også.. jeg ved det ikke.. nu må jeg se på det.. for mig haster det ikke.. jeg har jo allerede 2 gode biler..

Øv.. hvis bare... vi kunne få det til at fungere i hårde tider.. kunne læne sig op ad hinanden.. støtte sig.. og give et kærligt klem og kys dertil...

Kommentarer fra andre brugere

Trettende. Prøv at tage en uged pause. Og lade det hele ligge. Alt. Børn og bleskift. Så vil der i hvert fald ske forandringer. At blive taget for givet. Som et nul -0-. Og ikke værdsat er nedværdigende. Hans karriere og den succesfulde familiefar uden pletter. Kan jo kun lade sig gøre fordi du er der. Kunne jeg ikke selv se som 24 årige. Men ak ak. Jeg ser det nu.. Og nu er det for sent.

Skrevet af Frederik40, 21. september 2018 18:29