Læs dagbog

Han gik fra mig

En side i dagbogen "Stilhed og storm"
Skrevet af Anna_G 22. januar 2019 16:12

Ja.. så gik han endelig fra mig.. og børnene.. efterlod os i Danmark.. 2 timer efter min fødselsdag.. mens min mor lå og kæmpede for sit liv på sygehuset.. 3 dage før jul..

Jeg har nu fundet en bolig - det er altid et skridt i den rigtige retning.. men jeg er dødsens nervøs for at bo alene med børnene.. vi har jo de 2 små dejlige guld klumper..

Jeg ved det er definitivt slut mellem os.. vi vil begge gøre vores bedste for børnene.. så de alligevel får en god og stabil opvækst.
Han sørger for os hver måned med et mere end ok beløb på kontoen. Han vil være der til første skoledag.. alt - bare ikke som min kæreste.. det er SÅ hårdt..

Når jeg ser ham.. har jeg stadig de samme følelser for ham som da jeg hentede ham i lufthavnen den første gang.. vi elsker stadig hinanden..

Tænk sig.. jeg har fundet et sted at bo.. på Sjælland.. tæt på hvor jeg boede før.. jeg burde være overud lykkelig.. men det er jeg ikke.. for jeg har det så svært med at han ikke er min kæreste mere.. jeg savner ham så meget.. jeg har grædt hele dagen i dag.. selvom det nu er over 1 måned siden han gik fra mig..

Han var her i weekenden.. vi fik snakket om noget af alt det praktiske.. vi fik krammet og nusset.. ingen kys eller noget,, men heldigvis stadig nærvær..

Han har set en - en gang.. og vil ikke cutte det bånd til hende.. de har ikke lavet noget, men han vil gerne se hende igen.. mig.. jeg er fanget.. for der er ingen anden for mig.. end ham..
Alle vores følelser er der.. hvorfor skal det være så skide svært det hele... hvorfor dette forfærdelige brud.. hvorfor.. spørger jeg tit mig selv men jeg ved det egentlig også godt.. vi bærer begge 2 skylden.. og det her er resultatet..

Jeg er pt hos mine forældre - indtil den 1. så er mit nye lejemål klar til mig,, og det er et mareridt at være hos mine forældre. Der er en god grund til at børn ikke skal bo hos sine forældre alle sine dage.. eller i for lang tid ad gangen. Vi er som dag og nat.. Og det skaber mange konflikter.. jeg er IKKE som mine forældre..

Så mange skide konflikter hist og her.. samtidig sat tilbage i Danmark.. selvom jeg faktisk havde mine tvivl om jeg overhovedet ville tilbage.. men nu er jeg her.. og jeg er ikke velkommen i det der tidligere var vores hjem.. han har bygget et lille fort op. Han gør meget for at holde mig på afstand..

De første par uger gik med hans negative sider og hans erindringer om et ulykkeligt forhold.. de ændrede sig til.. vi havde også lykkelige tider..

Jeg håber jeg engang kan finde sammen med ham igen... jeg ELSKER den mand så pokkers højt..