Læs dagbog

Den perfekte kost (+ svar til jhn og november)

En side i dagbogen "Alea Jacta Est."
Skrevet af Chloe 9. august 2023 19:05

Jeg læner mig primært op af rå + keto, men tror ikke, at den er det absolut sundeste. Desuden passer det ikke til mig, at stoppe uanede mængder af fedt i gabet og til stadighed tabe sig. Jeg forstår faktisk ikke, at det overhovedet er muligt.

I forvejen har jeg ingen energi – nu har jeg slet ingen. Jeg er ofte svimmel, har slørede bevægelser og min hukommelse er heller ikke den bedste. Hvis ketoparadigmet skulle fungere, skulle jeg nok indtage mere fedt, men så ville jeg nærmere tage på, i stedet for at tabe mig, så det synes ikke ideelt.

Det er håbløst at gå rundt i en tåge, så keto ryger i skraldespanden og jeg forsøger i stedet for at implementere nogle sunde kornsorter som hirse og sorghum i salatregimet.

-------------

Hej JHN, ja, det virker helt på månen at få en tid i 2025. Hvis man har ondt i knæet, er det jo også et akut og alvorligt problem ift. om man kan opretholde et normalt liv – gå, handle ind etc. Helt håbløst.

Hej november. Wow, det lyder ret vildt, at du er begyndt at indtage det sagnomspundne Wegovy, der har været så meget blæst omkring. Som jeg forstår det, skulle det virke appetitregulerende. Det er da spændende, om det virker.

Kh
Chloe