Læs dagbog

Lidt af hvert

En side i dagbogen "Hello world"
Skrevet af Dinay 30. marts 2020 18:41

Efter en allergisk reaktion, ikke noget alvorligt, over for lamotrigin som jeg ellers lige var startet på for at behandle og forebygge depression er jeg nu tilbage på kun at få en lille lille dosis abilify mod hypomani. Jeg er stadig træt hele tiden.

Jeg har stort set intet fået foretaget mig i dag. Har husket at spise og har ryddet lidt op i køkkenet. At nusse rundt i køkkenet, gerne med musik til, er noget jeg kan overskue. Begrænset rum, begrænset opgave.

Igår hilste en af vores naboer på min mand og jeg da vi havde været ude at gå en lille tur. Jeg forstod ikke et ord af hvad han sagde. Sådan er det at være karantæne ramt nordjyde på Fyn.

På fredag skal jeg snakke med psykiater om lithium behandling. Jeg er ganske helt og aldeles skrækslagen ved tanken både over for mulighederne for bivirkninger, forgiftning, for at få ødelagte nyrer på lang sigt og overfor alt det praktiske, - hvem har pt. lyst til at skulle farte afsted til en masse prøver.

I morgen har jeg samtale med psykolog om forebyggelses plan, en slags evaluering, tror godt jeg kan sige at den ikke har virket efter hensigten.

Godt nyt? Hmmm solen skinner og jeg har kaffe.