Læs dagbog

Fra sofaen

En side i dagbogen "Hello world"
Skrevet af Dinay 31. marts 2020 17:09

Dagen er ikke gået endnu men indtil videre ar den været sløv. Jeg var oppe før ti, da jeg havde en samtale med psykolog (over telefonen naturligvis) kl. ti. Det var den sidste samtale, i hvertfald i denne omgang. Vi talte om forebyggelsesplan og om at lave små og overskuelige rutiner og projekter i den her tid hvor så meget er anderledes end det plejer.

I dag vil jeg ud at gå en aftentur og jeg har ikke helt opgivet mine planer om at få bagt i dag. Lige om lidt vil jeg forsøge at frigøre mig fra sofaen, som ellers har holdt godt fat i mig i dag, og gå i gang med at bage chokoladekage. I aften får jeg måske bagt boller.

Psykologen og jeg talte også om min skræk for lithium behandling,. Det var ok og vi talte om at parkere de her bekymringer og tage en pause fra dem, når man kan og når de ikke er konstruktive. Så det har jeg gjort i dag - taget en lang pause.

Det bliver lidt underligt ikke at have psykolog samtaler i kalenderen mere, nu er det bare samtaler med psykiater om medicin.

Jeg laver forøvrigt lister. Lister over hvad jeg skal (spise, nusse i køkkenet og høre musik) og lister over hvad jeg gerne vil (fx bage og gå en tur) i løbet af en dag. Det hjælper mig med at få noget gjort og så er det en succes hvergang jeg får krydset af på min liste. Det er selvfølgelig langt fra altid at alt på min 'vil gerne' liste bliver krydset af, det gør ikke noget, den er et katalog med forslag, i modsætning til listen over hvad jeg skal (den liste er til gengæld ultra kort pt.).

Kommentarer fra andre brugere

Hej Dinay

Jeg laver også lister, så jeg ved, jeg har noget, jeg skal (eller kan). Det hjælper mig også til at få lidt struktur på min dag. Du har ret i, at man godt kan blive lidt sløv. Jeg bliver også rastløs.

Det virker som om, du vågner lidt op om aftenen? Det er i hvert fald flot, hvis du både får gået tur og bagt, sådan!

God aften til dig.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 31. marts 2020 19:06

Lister er godt, struktur er godt 😊
Jeg er, selv i deprimeret udgave, udpræget b menneske..
Tak - og rigtig god aften til dig.

Skrevet af Dinay, 31. marts 2020 19:22