Læs dagbog

Søvn og mad og barn

En side i dagbogen "Life of Emma"
Skrevet af EmmieIgen 30. september 2020 00:48

Lige for tiden har jeg problemer med at sove om natten. Jeg kan ikke drikke noget koffeinholdigt efter kl. 16 og ingen kulhydrater efter kl. 20.. Jeg har også uro i benene, det som begyndte under graviditeten.. Irriterende.

Jeg føler lige pt. At det kan være møg vanskeligt at tage hånd om mine egne behov.. Baby og kæresten først. Når man har et barn er det jo en selvfølge.. Men det er svært at sætte grænser for sin partner, men det var jeg nødt til.

Når baby sover har jeg brug for at spise, tisse I fred og måske et bad.. Ikke kun alt det praktiske.
Man tænker måske at det ikke er et problem med at spise med en baby på armen, men jo, for han har lange arme og vil spise alt... Og græder hvis man ikke tager ham med på toilettet..

Jeg begynder at glæde mig til at han selv kan kravle med..

Kommentarer fra andre brugere

Jeg kender en dreng på snart 3 år. Da han var før kravlestadiet, græd han, når mor gik på toilettet og i bad. Også når hun gik på altanen, og han kunne se hende. Det var også et problem at gå i køkkenet. Hendes køkken er meget smalt og der kan ikke stå en babystol nogen steder. Det blev bedre, da kravlestadiet kom. Så var han overalt - tilgengæld 🤣

Skrevet af Åsa, 30. september 2020 18:04

Hej Emmie

Jeg har også problemer med uro i benene, når jeg skal sove. Jeg bruger Matas fod- & bengele, og det hjælper lidt, da det beroliger og køler. Det tager ikke alt, men lidt. Måske kan du prøve det.

Jeg har ikke selv børn, men det er da klart en mundfuld, men heldigvis er der jo også mange glæder, og det hjælper nok, når han bliver lidt større. Ja, du må udnytte pauserne og huske at tænke på dig selv og så lade nullermænd og lignende ligge, pyt med alt det.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 3. oktober 2020 19:19