Læs dagbog

Så er der bare fremgang! Holy shit - det er vildt!

En side i dagbogen "Mine tusinde tåre"
Skrevet af Euphoria 26. oktober 2017 17:29

Jeg må ærlig indrømme, at jeg på intet tidspunkt havde troet og håbet på at jeg ville komme så langt, men her er jeg sgu! Og det er på den fede positive måde :-D

Jeg har været igennem et helved af en udtrapning, med de sindsygeste abstinenser og bivirkninger, men jeg gjorde det sku!
Og i processen har jeg så opdaget/lært noget nyt - jeg har opdaget, hvor effektiv cbd-olie er, ikke kun imod smerter, men også imod angst og depression!
Landet ligger således, at jeg i næsten 2 mdr har taget cbd-oli hver eneste dag og dette her er hvad der er sket med mig:
- Jeg har ikke kun næsten smidt de smertestillende jeg har været nødt til at tage, men jeg er idag 2 dage uden antidepressiv! Ja, what the F, vil nogle måske tænke, men den er sgu god nok :-) Og jeg har det dejligt.
Er lige kommet hjem fra den fedeste cykeltur på 18km (og ja, jeg ved godt, at kroppen bliver øm imorgen), men hey! Jeg har sgu gjort det! Jeg fik en el-cykel nogenlunde samtidig med at jeg startede på cbd-dråber og har de sidste 2mdr kørt - hold på hat og briller folk - 90km! Så det er sgu fremgang, der vil noget og humøret er bare i top!

Så jeg er glad, jeg er stolt og på trods af massiv modgang, hvor min psyke crashede 48 timer efter jeg trappede ud af kraftig smertestillende, har jeg kæmpet - jeg har selvfølgelig givet en smule op, men aldrig for evigt! Alt skal nok lykkes, når man finder det rigtige hjælpemiddel og det har jeg!

Jeg har endda også kunne danse zumba, noget som jeg har savnet ekstremt meget i mit sygdomsforløb, men shit - der bliver rystet godt og grundigt røv til Despacito, og jeg elsker det! :-D

Så hurra for fremgang, på trods af det er efterår og vinteren kommer - jeg vil nyde det, bade i det og trække det dybt ind under huden og bare være så mega kanon stolt - for ja, det er jeg fandme!

Nårh ja, og så tager jeg også en ordenlig røvfuld af vitaminer og mineraler (magnesium, zink, d-vitamin, c-vitamin, silica og dertil en kraftig multivitamin, som indeholder alle b'erne). Jeg tror også de har hjulpet mig meget sammen med cbd-olien!

Så hurra for successer og lad os få nogle flere af dem, om de så er små eller store <3 <3 <3