Læs dagbog

Endelig et skridt fremad igen

En side i dagbogen "Kampen om at få lyst til at leve"
Skrevet af FighterM 10. maj 2017 22:50

Har haft en rigtig slem periode, da det gik op for mine kontaktpersoner, læge og kæreste, at jeg egentligt ikke havde rykket mig det mindste efter depressionen bar på sit højeste.
Siden sidst er jeg kommet på nye piller, påbegyndt nedtrapning af det gamle samt jeg har fået en smule ro igen. De nye piller (lille dosis antispsykotisk) gav mig en uudholdelig uro i kroppen. Trætheden gang ved, men alligevel måtte jeg konstant holde mig i gang for at kunne holde uroen i kroppen ud. Ved sidste møde fik jeg heldigvis nogle piller der kunne tage bivirkningerne. Det hjælper på det, og føler at jeg har lidt mere energi og at jeg kan holde ud til noget mere.
Sksl have snakket med min socialrådgiver om jeg kan starte i lidt virksomhedspraktik nogle timer om ugen, krydser fingre for at vi kan finde det bedste for mig.

Vil så utrolig gerne have det godt! Nogle gange har kroppen det okay, og uroen, kvalmen osv flrsvinder lidt, men så er humøret og koncentrationen på sit lavest. Men kommer nemt til at tænke på om man virkelig nogensinde bliver helt sig selv igen

Nå, men nu virker sovepillerne heldigvis, så jeg vil tillade mig at lukke øjene. Godnat til jer alle herfra! Må alle få en okay søvn og en god nat 🌼

Kommentarer fra andre brugere

Der er nok mange, som har nogle af de samme problemer. Bedste ønsker for dig og held og lykke mht. praktikken og alt det andet.
Hilsen Pippi

Skrevet af Pippi, 11. maj 2017 01:41