Læs dagbog

Yes, jeg har fået mig en…

En side i dagbogen "Ass Hole City"
Skrevet af HKCamilla 5. februar 2018 17:04

ELEVPLADS! :D

Jeg er bare så glad. Jeg har gået i rigtig lang tid, hvor jeg har følt mig skidt tilpas og tænkt alt alt for meget på, om jeg nu får en elevplads og hvad nu, hvis jeg ingen elevplads får, jamen - hvad så?

Jeg har været til to samtaler to forskellige steder, hvor det ene sted tilbød mig en SSH ansættelse pr august, hvorpå den anden måske gerne ville ansætte mig som SSA. Og så fik jeg afslag fra et sted uden samtale, men de havde fundet dem, de ville have. Det er jo så bare sådan, det er. Men så havde jeg så søgt et andet sted også, hvor jeg egentlig skal til samtale i morgen. Men jeg tror, at jeg melder afbud til det i morgen. For nu har jeg i hvert fald takket ja, men dog ikke skrevet under endnu på det sted, hvor jeg er blevet tilbudt.

Men i starten syns jeg ikke, at samtalen gik så godt igen det sted, altså sådan overordnet set gik det fint, og hun lød positiv, men der var også et minus. For man kan sige, at man får jo et kompetenceskema, som man skal vedlægge, og hvis det ikke er lad os sige ”godt nok”, så kommer man kun på en overvejelsesliste.

Men jeg talte med min lærer i dag, at det ene sted gerne ville have en ny kompetence vurdering på mig, så det fik jeg lavet, og jeg tog et tydeligt billede af dette skema, da jeg fik det og sendte det straks til de forskellige. Udover det sendte jeg for nogle dage siden en anbefaling fra mit arbejde i sommers på Bakken, som kun var rent ud sagt positiv.

Men jeg tror ændringen på mit kompetenceskema gjorde det sidste. Jeg er i hvert fald super glad for endelig at have fået en elevplads. Jeg kunne i hvert fald ikke blive mere glad. :D

Jeg var i hvert fald tæt på at miste modet, og jeg gik hele tiden rundt og var ked af det, men nu hvor jeg er sikret min videre uddannelse på hovedforløb sammen med de andre. Så kan man da ikke blive mere glad. :D

Kommentarer fra andre brugere

Tillykke.

Skrevet af Frederik40, 5. februar 2018 17:46

Tak. :D

Skrevet af HKCamilla, 7. februar 2018 18:58