Læs dagbog

Eksamens forberedelser

En side i dagbogen "Ass Hole City"
Skrevet af HKCamilla 10. marts 2018 10:08

Ja, nu er det jo kommet til den tid, hvor det er eksamens forberedelser, og vi begyndte allerede i onsdags. I mandags og tirsdags havde vi repetition, hvor vi selv havde fået lov til at vælge hvilke emner, lærerne ligesom skulle komme indover igen, så man var helt klar til at gå i gang med forberedelserne.

Jeg vil i hvert fald sige, jeg var klar til forberedelserne, og jeg føler mig da også mere rustet til eksamen i næste måned.

Jeg danner jo gruppe med Alberte igen, da det jo bare gik rigtig godt sidst, hvor vi lavede prøve prøve. Vi bestod da begge i hvert fald. :) Men der var selvf ting, hvor vi kunne gøre det bedre og ting, vi skulle huske at få læst helt op på, så man bare kan svare på de spørgsmål, der kommer. For nu har vi da efterhånden hørt en hel del, hvad man kan blive spurgt om til eksamen. Så vi har husket alle de ting, vi ikke huskede sidst.

Vi er kommet utrolig langt, altså vi mangler stort set ikke noget som helst. Vi skal have gjort vores planche færdig, og jeg har måske noget, jeg skal have rettet eller tilføjet i mit senarie, som jeg skal have sagt. Men udover det, mangler vi faktisk nærmest ikke noget. Udover selvf at printe, da alt er skrevet på computeren.

Vi har gennemgået vores senarier, vi kan beholde min film(der skal bare lige en smule redigering i) og vi har optaget en helt ny film til hendes senarie. Vi skrev manuskript før vi filmede, som vi øvede på op til filmen. Vi har lavet vores dispostion. Så vi mangler faktisk bare planchen at få den gjort helt færdig, og at jeg får redigeret i filmene. Så vi er sådan set færdige, hvilket da også er en rar følelse.

Men en ting der måske også gør det lidt mere afslappende for os er, at vi ikke skal op i hverken naturfag eller dansk. Jeg har merit for dansk, og jeg blev trukket op i dansk, så ja, jeg skal bare have standpunktskarakter. Tilgengæld får man jo så bare nogle opgaver, man skal sidde og lave i stedet, men det overlever man nok også. :)

I sidste uge fik vi en nasturfagsprøve, og det gik faktisk rigtig godt. For første gang vi fik en prøve, der fik jeg 00, rigtig suks. Men denne gang fik jeg 4. Så jeg er totalt glad. :D Så længe det er bestået, så er det fint. :D Jeg gjorde det så godt, jeg kunne, og så kan man ikke gøre så meget mere. I hvert fald var vores lærer stolte af os alle sammen, for vi alle havde bestået prøven.

Jeg glæder mig i hvert fald til at få eksamen overstået, og jeg er da også 100% sikker på, at vi begge består den rigtige eksamen. Vi er i hvert fald 100 gange bedre forberedt og klar med vores ting. Vi har virkelig taget alt feedbacken til os og omsvøb det til vores case og senarier. Plus at det også hjalp at få mange af tingene genopfrisket på ny.