Læs dagbog

Jeg må erkende corona hype

En side i dagbogen "Sådan er det jo"
Skrevet af Held 14. marts 2020 13:00

De første dage efter statsministerens udtalelse sov jeg i rummet nedenunder, af frygt for evt tyveri af en solcelle jeg har monteret udenfor, samt evt indbrud. Jeg har haft frygt for at strøm, internet og mobilforbindelse deslige ville stoppe - og fortrød jeg ikke havde anskaffet en peberspray der nu er lovlige, men fandt så en deo til forsvar, hvor dumt og panisk det end synes.

Man hører om hamstring - hvilket har givet mig anledning til flere grin over opslag på feks facebook med toiletrulle karikaturer... Jeg kan godt se hvorfor folk bliver skræmt, af det statsministeren har meldt ud, men forstod ikke de kun hørte noget af det hun har sagt, når hun maner til besindighed, hvilket kun kræver jeg læser ovenstående afsnit af dette indslag igen, for at forstå.

Jeg er mere rolig nu, men har bekymringer og er trist pga tingenes tilstand, jeg tænker mere over det hele og jeg føler mig mere alene - jeg ser lidt venner og det hjælper mig, det er trodsalt ikke noget der er frarådet, endnu da. Fremtiden kender ingen jo vel, men god synes den ikke umiddelbart, måske især hvis 'sund fornuft' er at jeg isolerer mig helt, det tænker jeg ikke at jeg kan holde ud.

Håber I kommer godt igennem det her.

Kommentarer fra andre brugere

Tak, i lige måde, Held!

Skrevet af Anonym, 14. marts 2020 15:03

Hej Held

Vil bare lige give med, at jeg ikke håber, at du forstod på mig i morges, at jeg synes at det er en god idé at isolere dig selv. Og at, jeg synes det er godt og vigtigt, at du ses med nogle venner, og du følger jo også myndighedernes retningslinjer :)

Jeg ville bare lige sige det, hvis nu vi var gået galt af hinanden.

Tak! Håber også at du kommer godt igennem

Skrevet af SGT, 14. marts 2020 16:07

Ja Sgt det er lige med at finde den hårfine grænse der er da, jeg tager ikke unødvendigt med bus medmindre det er til en evt aftale - som jeg endda er i tvivl om er smart at gøre...

Corona telefonen er der ventetid ved, jeg går ud fra det er vigtigere opkald en evt aftaler i næste uge for mig.

Jeg tager forholdsregler og bruger bla tiden på at orientere mig i den her situation.

Skrevet af Held, 14. marts 2020 16:54

Ja, jeg forstår det godt. Tror også det er bedst at holde sig orienteret ift. myndighedernes retningslinjer, og de eksperter der interviewes. Det gør jeg i hvert fald.

God dag :) trods alt

Skrevet af SGT, 15. marts 2020 07:40