Læs dagbog

Vi prøver

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 10. august 2023 15:26

Nå, personalen på værestedet lader sig jo ikke slå ud af ventetider, selvom hendes første reaktion var "what the f...". Ha. Men hun syntes, jeg skulle kontakte min læge, og/eller vi kunne kontakte en patientvejleder. Min egen læge har stadig ferie, men jeg prøver at skrive igen mandag. Jeg tror godt, jeg vil have hende ind over. Men ellers er jeg glad for, at personalen vil hjælpe, det er guld værd. Så ja, vi prøver. Første skridt er dog at ringe til de to andre klinikker for at se, om ventetiden er den samme der - hvad den jo nok er.

Chloe, ja, det virker ærlig talt lidt håbløst, og hvad med dem der faktisk ingenting kan, men bare sidder hjemme og venter, det er tragisk. Det lyder da ikke så godt, at du er skidt og svimmel. Jeg tænker også, at det kan være kosten, så måske skal der noget nyt til, som du skriver. Pøj pøj med det. Det er jo ikke optimalt at gå rundt og være dårlig. Du må passe godt på dig selv og prøve dig lidt frem, så du ikke tager på i processen. Det forstår jeg godt, at du ikke vil.

Ette, sikke en voldsom oplevelse, men godt at du fandt kræfter til at hjælpe! Jeg tror også, det vil være godt for dig at få det snakket igennem nogle gange! Pas på dig!