Læs dagbog

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. august 2023 14:59

Jeg fik ringet til den anden klinik til morgen, og de har "kun" en ventetid på 5 måneder, så nu får jeg en tid der i stedet. Deres læge vender tilbage. Jeg valgte oprindeligt den første klinik, fordi personalen sagde, at den var god, men mon ikke denne her også er det. Jeg er glad for, jeg fik ringet, selvom jeg ryster og sveder undervejs og bagefter! Ja, så skal jeg stadig vente, men dog ikke så længe, og lige nu går det jo fint med knæet.

Ette, jeg ved ikke, hvem du kan snakke med, men som en skrev måske en krisepsykolog? Eller jeg tænker en præst, men jeg ved ikke, om det ville du? Kunne du snakke med P, selvom du tænker, at du ikke vil brede sladder ud? Jeg er faktisk ikke klar over, hvad der ellers findes, men du nævnte vist selv en rådgivning? Selvom det ikke er dig selv, der har været ude for det, så påvirker det dig jo. Jeg håber, du finder hjælp! Jo, det er den samme personale med øredutter. Hun er bare god, hende har vi været heldige med. Hun tager alt alvorligt.

Chloe, jeg har tabt 50 kg, så ja, det er en del. Jeg fik hjælp af M, da hun stadig var på værestedet, og jeg lavede madplan hver uge med fisk, grønt, grød osv. og så slik i weekenden. Og så fik jeg masser af motion. Men nu lever jeg jo ikke særlig sundt, men jeg holder vægten, og det er vigtigt for mig. Men har du behov for at tabe dig? Eller er du mest bange for at tage på? For mig kom motivationen til at tabe mig lige pludselig, og så tog M fat i mig og sagde, "du skal bare prøve madplanen én uge", men så opdagede jeg jo, at jeg godt kunne. :)