Læs dagbog

Chloe

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 23. juli 2023 13:47

Hej Chloe, fornuftigt ikke at købe en vægt! Du kan jo holde øje med din vægt på andre måder. Kig dig i spejlet eller mærk på dit tøj. Ja, det er foruroligende, så meget bare 100 gram til den forkerte side kan påvirke ens humør. Det er farligt. Så hold fast i den gode beslutning! :) Jamen, jeg spiser jo nærmest ikke andet end slik, kage og grovboller, så jeg får ikke kalorier fra almindelig mad. Godt tosset, men sandt. :/ Så måske er det derfor, jeg trods alt kan holde den slanke linje. Cola, der drikker jeg kun light. Ja, men det kan ikke anbefales at leve på den måde, det er uhensigtsmæssigt. Jeg kan bare ikke finde ud af at lave om på det. Og ja, så går jeg jo en del stadigvæk, så det hjælper jo også. Jeg håber, du lever mere fornuftigt og sundt. :) Tak for din tilbagemelding.

Jeg er usikker på mit knæ. Nu har fysen ferie 3 uger, og jeg ved ikke, om jeg vil have flere behandlinger. Jeg har en tid i august, hvor vi skal følge op, men det er bare som om, den sidste smerte ikke vil forsvinde, og hjælper det så, hvis jeg fortsætter med flere behandlinger, eller er det bare penge ud af vinduet? Det er ikke til at vide. Nå, jeg må se tiden an. Gå mindre, lave mine øvelser og så se.

Jeg har gået tur i regnvejr i dag, trænet lidt, er ved at vaske, ser den engelske bagedyst, skal nok se lidt Tour senere. Så går den søndag også. Lige nu irriterer underboens telefon mig. Jeg tror, det er en fastnet, og den ringer ofte sådan 3-4 gange med et lille mellemrum imellem. Det er da også noget nær den eneste lyd her, jeg bliver generet af. Ej okay, motorcykler. :/ Men jeg er virkelig glad for at bo her ellers.