Læs dagbog

Husk mig selv

En side i dagbogen "Min start "
Skrevet af Jegkan 1. februar 2019 09:22

Sygemelding er nu en realitet... lægen hørte hvad jeg sagde, gav mig papir til at tørre mine øjne og sagde så at det her ikke går... sådan anbefalede at jeg trak stikket, så jeg kunne tænke på mig.

Og det prøver jeg så nu.
Men det er ikke nemt, men hovedet er fyldt med praktiske gøremål og jeg nåede også at tænke at så kunne jeg da få malet stuen og ungernes værelse når jeg alligevel var hjemme.

Men det skal jeg ikke, jeg skal jo gøre ting der er gode for mig. Få mig sparket ud i luften med hunden, nyde at jeg har hele formiddagen og middagen til mig selv, inden familien kommer hjem..

Jeg prøvede igår fandt en skov tog hunden med også gik vi ellers bare. Og det var dejligt imens det stod på. Jeg kommer hjem også begynder hjertebanken og de dumme triste tanker...

Kommentarer fra andre brugere

Hej JegKan

Det er svært at tænke på sig selv, når man måske ikke er vant til det, men jeg synes, det er flot, at du prøver. Jeg tror, det er virkelig vigtigt nu, at du husker det hver dag - at du ikke skal stresse over alle mulige opgaver, men at du skal passe på dig selv. Hvis du ikke gør det, ender det med, at du går endnu mere ned og slet ikke kan være der for andre. Husk du er det værd, at du skal gøre noget godt for dig selv!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 1. februar 2019 18:07