Læs dagbog

Forstår ikke at være menneske

En side i dagbogen "Dagbog dagbog"
Skrevet af Kralle 6. april 2015 00:01

og gøre ting dag efter dag og snakke med andre mennesker. Kan ikke se hvorfor det ikke er spild af tid. Hvorfor skal man tale med andre mennesker, hvad er meningen? Hvad får man ud af det? Hvilket mål bygges der imod ved at leve en dag, er det ikke bare spild? Jeg er træt at høre på folks meninger. Folk vil så gerne udtrykke at de har ret i sager hvor der ikke er en absolut sandhed, hvad er meningen med det? Hvorfor er alle så dårlige til at være neutrale og har et behov for at tage en side i alle sager. Alle samtaler med folk handler bare om at de udtaler deres meninger, hvilket ikke kunne være mere ligegyldigt, hvorfor skulle man ellers snakke med dem? Hvad med kunst, musikken og skønheden. Hvorfor snakker man ikke om det og de store følelser. Mens alle meningsgivere langsomt udtørrer, uddør resten.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Kralle

Men tror du ikke også, at mennesker ville give udtryk for deres meninger, hvis der blev snakket om kunst og musik? Tror du ikke også, man kunne blive uenige der?

Ja, hvorfor skal man snakke med andre. Måske for at få nye indput, for at ens egne meninger kan blive taget op til revision? Fordi man er interesseret i forskellige holdninger til livet?

Jeg tror, det ville være svært også, hvis man var helt alene og aldrig skulle høre et andet menneskes mening om noget. Selvom jeg giver dig ret i, at det nogle gange er til at krølle tæer over. :)

God dag til dig.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 6. april 2015 09:12

kære dig.

jeg tænker nogen gange selv det samme... jeg stoler på ingen mere... og jeg synes verden er fyldt med overfladiskhed. jeg har set et mørke som de fleste i min verden ikke kender til... hvilket får mig til at føle mig uendeligt alene.

jeg tænker selv tit at det er lettere bare at være alene... at isolere sig.

Skrevet af mynte77, 6. april 2015 09:21