Læs dagbog

Så er det et nyt år

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 2. januar 2021 16:41

Åh ja så er det nytår ... Ja jeg har ikke været her siden før jul . Har intet overskud .
Juleaften var vi oppe hos min mor og det var super hyggeligt og coronasikkert . Vi lavde kylling med frisk pasta og sovs det var rigtig lækkert . Vi hyggede bare og jeg vandt mandelgaven ha ha . Vi kom hjem 2 juledag og vi havde bare nogen dejlige dage oppe hos mor . Der hvor mor bor er der et sted med værelser som gæster kan overnatte i og det var lækkert så vi havde det for os selv når vi skulle sove .

Mellem jul og nytår var manden på arbejde
( selvfølgelig ... ) Nå men han skulle også arbejde på selve nytårsaften og 1 Januar .
Han var ikke så glad for at skulle køre gennem København i bus de dage klart nok så vi blev enige om at han fik et hotelværelse og så overnattede tæt på hans arbejde istedet.
Jeg var bare alene nytårsaften det var fint nok jeg så ringenes herre og hyggede mig med slik og sodavand .

Nu starter skolen så igen på Mandag og jeg kan slet ikke overse det ... seriøst ... Stress og gruppe arbejde og eksamen lige om lidt .
Jeg er sååå træt ... har det bare ikke godt og min mave gør ondt hele tiden .. jeg har lige haft rigtig meget menstruation ... øv altså .

Men seriøst jeg magter ikke min gruppe lige nu ... De kører meget deres eget løb og lytter ikke rigtig til mig det er altså lidt irriterende for jeg er ikke typen der bare råber op .
Jeg håber bare vi måske kunne mødes en gang eller to og lige planlægge det hele for lige nu føler jeg bare det er uoverskueligt ... jeg ved slet ikke noget om hvad vi har gjort færdigt og hvad der mangler .

Men jeg må jo bare følge med så godt jeg kan og så håbe på at bestå eksamen ... Vi kommer jo næppe i skole i dette semester det er altså også mega stressende ... det med at det hele foregår online .... jeg kan ikke overse det .

Ja og så er der corona ... godt nok er der kommet nogen vacciner men coronaen er jo ikke væk ... tværtimod ... den muterer og alt muligt ... men folk opfører sig jo som om den ikke findes og fester og står oven på hinanden når man skal ud og købe ind ... Jeg prøver at købe ind tidligt så der ikke er så mange mennesker .

Åh ja altså jeg er bare ked af det og stresset magter ikke mere skole ... Men nu må vi se hvad der sker på Mandag .
Jeg skal også lige kigge på noget inden og skrive om vores feedback fra hende fra Sct Nicolai tjenesten .

Sender en krammer til JHN og jeg håber bare du har det godt og ja det er mega stressende at flytte jeg hepper på dig søde ven .
Men pas nu godt på dig selv er ked af jeg virkelig ikke har energi til at skrive ret meget lige for tiden .
Knus og nytårshilsner fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder som en hyggelig jul. Lige hvad du trængte til, nogle afslappende dage. Og nytårsaften gik også fint alene, ja jeg var også alene, og sådan er det jo, men du ville selvfølgelig nok hellere have været sammen med manden. Ja, han arbejder meget, gør han ikke. Men bare du havde det ok alligevel med lidt film og guf.

Det må være svært med skolen, når du helst vil være der fysisk, men ikke kan. Ja, det er svært for mange i denne tid. Bare det dog snart var overstået. Og så med eksamen hængende over hovedet også. Det er træls, hvis de andre ikke rigtig lytter til dig, det må være frustrerende. Kunne du forsigtigt sige noget om det?

Ja, der er stadig nogen, der ikke har forstået alvoren med corona. Jeg forstår det heller ikke. Det er som om, de bare tænker på dem selv og ikke på andre. Ligesom Mette Frederiksen sagde i sin tale - at man gør en forskel, når man tager hensyn, for man kan gå forbi en på gaden, hvor vedkommende måske er kronisk syg eller lignende, og hvis man tager hensyn, har man måske reddet vedkommendes liv. Noget i den stil. Det gav mening. Vi skal passe på hinanden.

Kan du passe på dig selv, min ven. Vi skal nok komme gennem det hele - sammen, ikke. Knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. januar 2021 18:38