Læs dagbog

Hård uge

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 2. oktober 2020 15:32

Det har været en rigtig hård uge og jeg var virkelig dårlig i nat . Havde ondt i kæben og migræne og bare smerter og feber.
Ja jeg ved det godt jeg presser mig selv alt for meget ... nøj hvor jeg bare trænger til ferie .
Men om en uge er der ferie .

Nå men i Mandags skulle vi jo fremlægge opgave i frivillighed. Det gik godt men der var en i gruppen der blev syg så jeg måtte lige fremligge hendes del men det gik fint nok .
Ja men det er bare ikke nemt med skolen lige nu med alt det corona .

Vi havde så to dage med frivillighed og så har vi lige haft to dage med 3k på tværs det er sådan noget hvor alle årgange på 3K mødes og laver forskellige aktiviteter . Ej men det var sq lidt kedeligt og vi skulle jo gøre det online ... vi spillede spil og snakkede om livretter og lavede et eventyr om Donald Trump ... hmmm jeg kunne have brugt min tid på bedre ting .

Nå men nu er det weekend og jeg skal lave opgave om Red Barnet til på Mandag skal bare forberede lidt om RB men det er ok er i en god gruppe og vi har styr på det .
Men næste uge skal jeg lige have lavet en opgave vi skal aflevere efter efterårsferien .

Nu vil jeg bare slappe af og i aften giver jeg kinesermad trænger til noget god mad og lidt hygge. Jeg er bare smadret tror jeg sov en eller to timer i nat .

Sender søde JHN en krammer håber du har det godt og at du overlever alt det her skide corona stress. Jeg håber ikke naboerne stresser dig og at du måske kan slappe lidt af men jeg ved det er svært .
Sender dig de bedste tanker knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er utroligt, som det psykiske kan påvirke det fysiske, ikke. Du er også tit syg, det må være træls for dig. Men du kæmper og kommer af sted til skolen og får lavet dine ting, og det skal du rose dig selv for.

Jeg er træt og på vej i seng, så snart Vild med dans er ovre, haha, så du får kun de få ord i dag, men jeg sender dig mange tanker, og du får et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. oktober 2020 21:34