Læs dagbog

Mega frustereret

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. januar 2021 16:59

Jeg er MEGA træt af de to undskyld jeg siger det *kællinger* jeg er i gruppe med . De er da godt nok stress fremkaldende ... De kører helt deres eget løb og det er som om jeg skal råbe hver gang jeg skal sige noget ... det orker jeg bare ikke har det ikke godt i forvejen .

I dag skulle vi lave vores canvas færdig det er sådan et skema vi skal udfylde om vores organisation . Nå men det gik da fint nok og vi fik også fremlagt det og rettet nogen ting .
Men så bagefter ville M have Zoom møde fordi hun lige ville sige noget ... Så kom M og L op og skændes over at den ene havde sagt noget om det den anden havde lavet ... Ej men altså det er ligesom en børnehave ... og jeg føler slet ikke vi er en gruppe .

Nu kan jeg så se at L skriver på Facebook og jeg orker bare ikke mere ... og jeg ved slet ikke hvad jeg skal selv ... Jeg håber bare de kan løse deres problemer inden på Mandag når eksamen starter ... Jeg glæder mig bare til det er overstået .

Jeg er ikke typen der er god til konflikter og stress . Jeg glæder mig bare til eksamen er overstået .

Er bare ked af det i dag ... øv ... er svært at foklare hvad der er sket ....

Nå jeg vil lige ud og gå lidt og få lidt luft ....

Sender søde JHN en kæmpe krammer du er måske midt i at flytte ... jeg sender dig alle de bedste tanker og tak for din hilsen . Jeg ville ønske jeg havde overskud til at skrive til dig i går men jeg var dødtræt ... men du får en krammer og en kage eller noget og en flyttekasse he he ... ja tænker bare på dig søde ven .