Læs dagbog

I gang med eksamen .

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. januar 2021 14:00

Ja så er eksamen startet sådan helt for alvor ... pyha ...
Endelig så har jeg fået styr på den del af opgaven jeg skal skrive . Det har været hårdt men jeg skrev til dem at jeg virkelig havde brug for en plan og så blev jeg inviteret ud til M og så fik vi lagt en plan og jeg har noter til det jeg skal skrive og jeg fik også en bog af M.
Det var faktisk hyggeligt at være ude hos M hun har to små børn jeg fik hygget lidt med inden hendes svigermor kom og hentede dem.

M hun er godt nok mega aktiv ... altså hun har 3 børn og hun læser jo sammen med mig . Derudover kører hun Wolt altså madubringning og hun hjælper folk med regnskaber plus hun holder fitness træning hver dag for folk på nettet .... Det er sq flot klaret og hun virker så glad og har overskud det er flot .

Så er der L ... ja hun er også meget sød men også lidt stresset .. så da mig og M havde lavet en plan hvor L skulle have været med på Zoom så skrev hun at det og det og det var hun ikke tilfreds med ... Så tænkte jeg bare åhhh nej ... men i går holdt vi så Zoom møde alle 3 og nu er der bare styr på det heldigvis.

Så her til morgen gik jeg igang og har fået skrevet den første side af 6 . Vi har delt det op og jeg skal skrive om frivillige og koordinering af dem .

Nå men jeg må hellere komme tilbage til opgaven inden manden kommer hjem .

Sender JHN masser af krammer er du flyttet nu det ser sådan ud i din dagbog ?? . Er ked af jeg ikke har fået skrevet men lider lige af corona eksamens stress noget ... Jeg håber bare du falder til og at naboerne ikke larmer for meget og dørene klaprer he he .
Men jeg sender dig noget lækker kage og en blomst og velkommen i din nye lejlighed .
Knus fra Mælken