Læs dagbog

Eksamen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. januar 2021 08:44

Har eksamen om to dage ... Vi har fået afleveret vores skriftlige del . Det har været virkelig hårdt og stressende det er svært når man har en gruppe der ikke vil mødes og dårligt nok snakker sammen .
Dagen inden vi skulle aflevere troede jeg vi skulle mødes på Zoom tidligt men nej nej klart nok det skulle vi da ikke . For L ville først ligge hendes ting ind kl 18 ... ej men altså ... Og så var hun selvfølgelig en time forsinket så det blev sent inden hun lagde det ind ...
Ja og så kunne M ikke før kl 22 fordi hun skulle ligge ungerne i seng ... Så den blev 23 inden vi kom igang med at sætte opgaven sammen og alt det ræs ... Så omkring kl 1 så kunne M ligepludselig ikke få vores dokument til at virke så vi måtte starte forfra med at kopiere og redigere igen .
Nå men altså kl 3 gik jeg over og lagde mig lidt og så omkring kl 7 var vi endelig færdige ej jeg er så træt af de to tøser seriøst ... Men vi fik da afleveret langt om længe .

Nu har vi så været igang en uges tid med at forberede den mundtlige del . Jeg føler mig meget alene ... og jeg har ikke styr på hvad jeg vil sige ... Men jeg finder på noget og så skal det bare overståes . Der er noget prøve i morgen på Zoom hvor vi kan øve os i at komme ind i venteværelset og alt det der men jeg ved ikke om M vil og om vi skal mødes eller hvad ... det er så belastende .

Nå men jeg vil ud og købe ind skal købe nogen anti dug klude i Føtex fordi manden skal gå med mundbind på arbejdet nu ... Det er totalt kaos på hans arbejde . Der er en der er testet positiv med den engelske mutation på det andet hold og nu skal de så være hjemme i 14 dage . Så dvs manden skal arbejde fra 9 -17 nu hver dag og de skal testes to gange om ugen hvilket er svært fordi han så skal bestille tid til test fordi nu lukker Falck jo de steder hvor man ellers kunne gå hen og blive testet uden tidsbestilling . Nå men altså jeg støtter ham så godt jeg kan .

Nu vil jeg smutte ud og købe ind og så hjem og gøre den skide opgave færdig .
Hav en god dag og pas på jer selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Pøj pøj med eksamen. Og pas også godt på dig.

KNus fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. januar 2021 18:02