Læs dagbog

Stresset

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. august 2020 16:35

Pyha jeg har det ikke godt for tiden ... Ja for det første er der varmen ... Jeg orker ikke denne her tunge fugtige varme .. Jeg sover rigtig dårligt og jeg har bare ingen energi .

Nu starter skolen jo også snart og jeg har bare alle de her tanker ... Hvad med corona hvad med hvis vi skal lave sociale ting ?? Hvad med gruppearbejde ?? ... ja alt muligt kører rundt i hovedet på mig .

Jeg håber jo på lidt info fra vores skole . Jeg så godt i nyhederne i går om tiltag på Københavns proffesionshøjskole som vi hører ind under men vi har ikke fået nogen mails endnu .

Jo altså vi har fået to mails ... en med lidt info om studiestart med Anna vores retorik / kommunikations underviser . Bare sådan info om hvad der skal ske første dag men ikke et ord om corona .
Ja og så i går fik vi en mail fra vores religionslærer ... han stopper åbenbart ude på diakonissen . Ja det er fint nok vi skulle heller ikke rigtig have kristendomsundervisning dette semester . Men lidt underligt alligevel at han ikke er på skolen .

Ja og jeg har det bare skidt ... nu har vi jo også været væk fra skolen i så lang tid og jeg har bare svært ved at skulle tilbage på skolen og alt det der . Jeg bliver jo nemt stresset og min krop reagerer ... jeg glemmer ting og gør kun tingene halvt og jeg får udslæt ... jeg er også extremt træt når jeg sover så dårligt ...

Men nu er det en ok dag i dag ... manden har fødselsdag og i går havde vi 8 års bryllupsdag det er skønt . Men vi skal først ud og spise på Lørdag med mor det bliver hyggeligt .

Nu vil jeg bare slappe af og vi køber noget mad udefra i dag .

Sender JHN en krammer håber du har det godt i det varme vejr pas godt på dig selv min ven.