Læs dagbog

Skolen starter på Mandag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. august 2020 08:24

Ja nu starter skolen på Mandag lige på og hårdt ... pyha ... Jeg er nervøs det er jo også bare længe siden vi har været inde på skolen altså udover til eksamen .

Men jeg har læst lidt og er nogenlunde forberedt og jeg vil da også prøve at være der så meget jeg kan . Jeg vil bare helst undgå alt det sociale nu med corona men vi skal heller ikke holde nogen arrangementer i år .

Jeg skal ud i dag og nu skal jeg jo have mundbind på i bussen ... det bliver varmt ha ha og underligt og ja så er det besværligt fordi jeg går med briller og så dugger de ... Men jeg har læst et sted at man åbenbart kan bruge sæbe eller opvaskemiddel på glassene og så skulle det vist hjælpe . Det er bare mega besværligt nå men det går nok skal jo nok vende mig til det .


Ja jeg er bare stresset og jeg går og har alle mulige tanker ... men nu kalder morgenmaden hav en god dag .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om vi er okay ligesom i gamle dage, for du skriver ikke rigtig til mig mere. Men det håber jeg,vi er. Nogle gange har man jo heller ikke overskud til at skrive.

Jeg vil ønske dig held og lykke med skolen!

Knus jhn

Skrevet af JHN1, 22. august 2020 08:29

Hej mælken

Jeg bruger også briller. For mig virker det godt at trække mundbindet en smule nedad. Alt skal selvfølgelig være dækket og mundbindet sidde tæt, det er klart, men hvis du trækker bindet en anelse ned, kan det være, du slipper for duggen. Held og lykke med skolestart.

Knus herfra

Skrevet af studerende21, 23. august 2020 13:20