Læs dagbog

Det er hårdt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. august 2020 19:27

Det er virkelig hårdt at komme igang på skolen igen .
Jo det er meget godt at se de andre igen men vi sidder i et MEGET lille lokale og vi skal altså sidde tæt og det er jeg bare ikke glad for . Det lokale vi sidder i er slet ikke beregnet til undervisning det er et grupperum med runde borde ... Det vil sige at vi ikke kan bruge hele bordet for folk skal jo kunne se vores lærer så vi må sidde extra tæt ... ej men altså men de siger vi måske kan få nogen andre borde så vi kan sidde uden at skulle dreje hele kroppen for at se tavlen ...

Der er også en i min klasse som sidder ved samme bord som mig der bare brokker sig hele tiden ... det er ikke til at holde ud .. hun tror hun ved alt om corona fordi hun har arbejdet på noget labaratorie før ... og corona er åbenbart ikke slemt og man tester ikke ordentligt for det og alt muligt .. ej men hun brokker sig bare over alle ting og jeg kan ikke sidde andre steder da der ikke er pladser nok.
Ja og så kan hun ikke gå med mundbind og så siger hun at folk er sure på hende hvis hun skal med bussen ... folk kigger jo bare og der er jo åbenbart en grund til hun ikke kan gå med mundbind noget med noget astma.

Men ok undervisningen er da god nok ... vi har jo haft to dage nu med retorik og jeg har været godt forberedt .. I dag skulle vi så se to taler vi skulle sammenligne ... Det var George Bush tale efter 9/11 og så Stoltenbergs tale efter angrebet i Norge ... hold da op vi blev alle påvirket især af Stoltenberg .. han stod jo nærmest og græd men han havde jo også mistet flere han kendte og holdt af .

Det er meget fedt vi har fri kl 13:15 så er dagen ikke så lang og vi får gode pauser .. men vi skal jo passe på når vi går ud for der er tit mange enten udenfor eller ude på gangen .

Ja og bussen er overfyldt om morgnen og ja det går da bare godt det her *GG* savner sq næsten de dage med hjemmeundervisning.

Er bare ked af det ... har det ikke godt og er stresset og føler mig meget alene ... det er ikke sjovt når vi faktisk er nogen der er bange for corona og i forvejen kæmper med angst og andre ting og så der er nogen der skal sidde og fortælle os hvor kloge de er ...

Men godt jeg har min mand og kan skrive her det er dejligt .

Sender søde JHN mange tanker jeg ved også du har det mega svært lige nu ... Med dumme naboer og folk der larmer .. ja livet er svært men jeg håber bare du har lidt godt i dit liv og kan glemme det hele bare lidt ind i mellem ,
Knus og tanker fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er svært med corona, og det lyder da ikke rart at sidde så tæt. Og når der så er nogen, der skal kloge sig, så bliver det ekstra svært. Det er en hård tid, og mange er jo bange, og jeg synes heller ikke, man kan være bekendt ikke at tage hensyn, så jeg håber, I snart får et bedre lokale. Vi skal alle passe på.

Vi passer heldigvis godt på hinanden på værestedet, og vi vasker af og spritter osv. Det skal man da. Ja, det er svært, også med bussen, og det er garanteret træls for dig med mundbind, men ja, sådan er det jo for tiden.

Jeg forstår godt, du er bange, det er jeg også ind imellem, men vi kan ikke gøre så meget andet end at passe på sig selv og hinanden. Der er bare nogen, der er ligeglade desværre, det er dem, jeg er bange for.

Jeg håber, du klarer det, og det er da dejligt, at undervisningen er god! Pas godt på dig selv! KNus og tanker jhn

Skrevet af JHN1, 25. august 2020 19:51