Læs dagbog

Første del færdig

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 17. juni 2020 10:15

Nu er første del af eksamen overstået ... Jeg har fået skrevet en .. tror jeg .. god opgave hvor jeg har brugt meget teori . Nu skal jeg jo bare se om opgaven bliver godkendt og jeg så kan gå til eksamen i næste uge.

Jeg skal så lave et oplæg til den mundtlige eksamen . Det er lidt svært .. skal enten fortælle om en anden teori eller uddybe min opgave eller noget ha ha ... Men jeg vil måske nok snakke om brugen for diakoni nu i hverdagen og især under cornakrisen . Men holder lidt fri i dag er totalt smadret har virkelig knoklet med min opgave .

Vil bare slappe af nu og på Lørdag tager vi til Tyskland til Flensborg ... Vi trænger begge til at komme væk . Manden er kørt surt i skiftende arbejdstider og alt for meget stress og jeg har det ikke godt oven på det her semester med at sidde hjemme hele tiden.

Nu vil jeg ud og gå en tur . Trænger bare til at komme lidt ud .
Sender en krammer til JHN jeg håber du har det godt i varmen og kan komme lidt ud uden for meget larm og stress .
Tak for din støtte og tanker her i eksamenstiden . Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder godt med den første del, og jeg er da sikker på, du kan komme til eksamen. Det bliver spændende, og det lyder som et godt emne. Er det ikke interessant at læse, selvom det har været op ad bakke her på det sidste?

God tur til Tyskland. De er jo også meget påpasselige, så det er et godt sted at tage hen, tænker jeg. Ja og lade lidt op for jer begge to.

Mange tanker og varme kram til dig fra jhn - jeg er lige inde og holde lidt pause fra gåturene, men skal ud igen, det er varmt, haha.

Skrevet af JHN1, 17. juni 2020 14:13